Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (92)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pastelková antologie. Celek hýří barvičkami, hravostí a takovou zvláštní, až dětskou naivitou. Bohužel ta dobová zasazení jednotlivých povídek jsou naprosto zbytečná. V drtivé většině je jejich děj umístěn do interiéru a je tak v podstatě jedno, jestli se povídka odehrává v 50. nebo 80. letech. Chválím však přednostní využívání praktických efektů před těmi CGI (to o sobě dává vědět hlavně v prvním a třetím segmentu) a všudypřítomnou vtipnou morbiditu. Tady podle mě vyhrává povídka číslo 2, už jen za ten nápad a onen nevídaný porod. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Netradiční horor, který ihned zaujme již způsobem, jakým je vyprávěný. Clancy Brown, jakožto vedoucí pohřebního ústavu provází Caitlin Custer (zájemkyni o volnou pracovní pozici) budovou a vypráví ji přitom strašidelné příběhy. Každá historka je svým způsobem originální s jasným poselstvím, že zlo nezůstane nepotrestáno. Tedy až na poslední historku, kdy se vyprávění chopí Sam (Caitlin Custer) a poví historku ze svého života, kde padouši vždy zvítězí. Bude vyvedana ze svého omylu? No závěr byl prostě dokonalý a musel jsem se opět rozhodovat mezi 4-5 hvězdami. 84% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě možná nejlepší povídková žánrovka, jakou jsem kdy viděl. Příběhy jsou seřazené od nejkratšího po nejdelší a všechny mají něco do sebe. Vedle dostatku krve a dalších chuťovek upoutá stylizace, která si ničím nezadá s Burtonem a pozitivem je i všudypřítomný humorný nádech. Herecky překvapivě na vysoké úrovni a Clancy coby vedoucí pohřebního ústavu byl famózní. Spindell svoje kraťasy přetavil do parádního celku a nezbývá než se těšit na to, s čím přijde příště. Pokud se to ponese ve stejném duchu, budu spokojen. 90% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Typ snímku, který má určitý základ, který se vyvíjí i když se odvádí divákova pozornost jinam, která rozvíjí daný základ. Vše velmi zručně natočené a kvalitně zpracované. První povídka ovšem svou digitálností a jednoduchostí spíše odpudí než zaujme, takže jsem byl ke snímku z počátku skeptický, ale povídky začaly gradovat a byli neustále lepší. Každá poukazovala na jiný typ strachu, takže celý příběh působil na diváka snad téměř všemi různými hororovými prvky. Což beru jako ohromné pozitivum a určitě by neměl ani jeden hororový fanoušek nevynechat tuhle zajímavou (digi) jednohubku. 70% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Starý šéf márnice hľadá asistentku. Prihlási sa mu pekná mladá blondínečka a začnú si rozprávať strašidelné príbehy. Prvý o zlodejke v kúpeľni a príšere toho ešte veľa neponúkol, no za taký krátky čas ani nemal kedy, takže logicky ani nemal čo pokaziť. Ostatné sú parádne. Druhý je o chalanovi, ktorý podcenil sex bez ochrany, tretí o smrteľne chorej žene, ktorá je na obtiaž a treba sa jej zbaviť, posledný o akčnom fighte medzi pestúnkou a psychopatickým vrahom detí. Je to celé nakrútené v takom stareckom štýle, ktorý evokuje staré dobré Poviedky zo záhrobia. Jednotlivé segmenty sú zábavné, atmosféra podarená, nájde sa aj zopár prekvapení, jednoducho veľmi príjemne strávené necelé dve hodinky a možno jedna z najlepších antológií za posledné roky. Tak prečo by som mal šetriť na hodnotení? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama