Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Peklo (S01E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina hlasuje, jestli ve hře pokračovat, nebo ji ukončit. Jenže realita venku může být stejně nemilosrdná jako hra samotná. (Netflix)

Recenze (53)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl začne pěkně z vostra. Tedy asi ne tak, jak by se dalo předpokládat. Přeci jen, divák neví, co všechno podepsali. Ale ono hlasování na druhou stranu poměrně dost dobrý na pozorování. Jak se lidi zachovají. Co potom udělají. A jak se následně rozhodnou. Jak každý z nich vidí důvody k návratu. Navíc je tady někdo, kdo má evidentně svůj vlastní plán...a já musím říct, že absolutní top! Raději jsem sledovala tohle nějakou formu flashbacků, kde se o postavách taky víc dozvím  :) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani zdaleka jsem nečekal takovou míru komplexnosti díla. Na jednu stranu to sice oceňuji, ale krok zpět byl pro mne velice překvapivou záležitostí. Dovolím si tak konstatovat, že druhá epizoda tím mírně utrpěla a byla výrazně slabší, než ta předchozí. Rozhodně jsem totiž po rychlém rozjezdu prvního dílu nepředpokládal další tanec napříč příběhy všech hlavních postav. Já si vlastně od začátku představoval spíše něco na způsob Battle Royale a podobných krvavých her a tak byl bych dával přednost tomu, kdyby se již tvůrci příběhy jednotlivých postav tolik nezabývali a přistoupili k akci. Ale tak karty jsou rozdány a odsud již očekávám (a doufám) pouze vzestupnou tendenci. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začiatku nás čaká pomerne veľké prekvapenie. Vzhľadom na hajp pointu, kto za všetkým stojí, poznám, čo ale považujem pri sledovaní prvých dvoch dielov za výhodu. Čaká nás teda akýsi reštart, čo ale vzhľadom na to, čo chcú tvorcovia svojim dielom povedať, nie je vôbec od veci a všetko sa tým viac prehlbuje. Len asi každý bude vopred vedieť, kam táto epizóda smeruje a ako sa postavy nakoniec rozhodnú. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Palec na horu za to, že jsme opustili hru a vrátili jsme se do normálních životů obyčejných postav. To jsem rozhodně nečekal, myslel jsem, že peníze budou pro mnohé důležitější a zůstanou ve hře. Což ve finále jsou, jen si to většina postav uvědomila o 40 minut později. Třetí epizoda jasně ukáže, zda nás čeká recyklace či něco nového. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od většiny z Vás si myslím, že tento díl je pro celek velice užitečný. Dodává seriálu na komplexnosti, kterou zmiňuje uživatel Eliott. Příležitost pochopit ty lidi, z úchylné střílečky se stává něco, co můžeme pochopit. Někdo je až tak v hajzlu, že hraje vabank. Zažít to nechceme, ale vcítit se můžeme. P.S.: žeru ty růžové overálky. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama