Reklama

Reklama

Hutch (Bob Odenkirk) je unavený chlap středního věku, jehož život se smrsknul na otravné každodenní rituály prokládané manželčiným pohrdáním a pubertálními výlevy vlastních dětí. Když do jejich domu vniknou dva lupiči, nechá je beztrestně loupit a praštit svého syna. On se hájí tím, že nechtěl hrotit nebezpečnou situaci, ale všichni v jeho okolí ho mají za zbabělce. Hutch si původně myslel, že to ustojí, ale když se stane jedním z cestujících, které v nočním autobuse obtěžuje banda grázlů, bouchnou v něm nahromaděné saze. A že jich je. Než se usadil, živil se Hutch tím, že s pomocí násilí řešil problémy, na které si nikdo jiný netroufal, a absolvoval kvůli tomu hodně speciální trénink. Krvavá výchovná lekce v autobuse spustí lavinu událostí, které Hutche prověří víc, než cokoliv dosud prožil. Tenhle pan Nikdo má ale pořádně tuhý kořínek. A tajný sejf plný zbraní. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (866)

pepo 

všechny recenze uživatele

Nobody nie je prelomovou záležitosťou ani žiadnym filmom dekády. Ide o nadmieru vydarenú poctu a zároveň upgrade rozprávok pre mužov po tridsiatke. Je brutálny, svižný, čierno humorný, štýlový a dokáže oživiť detské nadšenie z pozerania neprístupných filmov pred obdržaním občianskeho preukazu. Snáď sa jeho čaro nestratí v pokračovaniach a Nikto ostane Niekým. Výborným staromódnym akčňákom. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hardcore Henry bol síce údernejším zážitkom ako Nobody, ale Ilja Najšuller znovu potvrdzuje, že v ňom drieme nesporný talent. I z toho nie ​veľmi objavného scenára Dereka Kostaltda totiž dokáže svižnou réžiu vykresať zábavnú variáciu na Johna Wicka a Pravdivé Lži a to sa jednoznačne počíta. Najväčším prekvapením je však nesmierne charizmatický a uveriteľný akčný hrdina, čo je fráza, ktorá by ma pri obsadení Boba Odenkirka do hlavnej úlohy rozhodne nenapadla. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Akce 9/10/// PLUS: super akce, po tom všem co jsem už viděl, tak jsem stejně nestačil žasnout, je přehledná, brutální, krvavá a sebevědomá, neokoukaný a přitom "svůj" Bob Odenkirk, Christopher Lloyd v akční roli skutečně potěší, je také radost vidět Alexeje Serebrjakova v další záporné roli, hudba se povedla, často vytvoří originální atmosféru ke klasické akční scéně MÍNUS: Michael Ironside pěkně přibral, děj je přes všechnu originalitu (převážně v choreografii) poměrně předvídatelný, a také je to ještě o něco méně uvěřitelné něž jiné akčňáky, ale komu to vadí?/// Shrnutí: Třeba že první polovina je taková klidnější, dává tušit, že se bude dít něco velkého. Zvrat přibližně v polovině filmu dodá ději pořádné grády. Nikdo je Někdo a tohle je jedna z těch velice povedených žánrovek. Pokračování si dám rád./// Celkem 90%/// ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

JW před důchodem? Proč ne. Rozhodně jsem nečekal, že se to tak povede. Bob Odenkirk nám dokazuje, že i v pokročilém věku se člověk může stát akčním hrdinou. Akce je tu dost a je velmi originální. Bavil mě i příběh. Sledujeme příběh muže ve středním věku, který žije se svou rodinou. Vše se změní, když k nim do domu jednou v noci vtrhnou zloději. Něco se v něm hne a probudí se jeho staré já, které takzvaně nikdo nechtěl potkat před svým prahem, protože znamenalo konečnou. Na neštěstí ale zkříží plány místnímu ruskému mafiánovi a je v maléru. Ten se chce pomstít a rodina se octne v ohrožení. Vše jde stranou a začíná neskutečná řežba. Hodně se mi líbila jak scéna v autobuse, domácí invaze nebo závěr v továrně, prostě nářez. Určitě bych rád viděl pokračování, případně crossover s JW. Christopher Lloyd tu je jako jeho otec dost vtipný. Je tu i dost stylově zvolená hudba. "Má ten dům sklep?" ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době malý film, který nevypadá jako rychlokvaška pro VoD a udělal mi velkou radost. Natěšení pochopitelně přišlo s prvním trailerem, kdy jsem se o existenci filmu také poprvé dozvěděl a o mém velkém oblíbenci Bobovi Odenkirkovi jsem ani chvilku nepochyboval. Vzhledem k účasti scénáristy Dereka Kolstada je celkem zjevné, že docela opisoval u sama sebe co se týče celé série s Johnem Wickem a o to větší bych měl radost, kdyby se Nobody odehrával ve stejném světě. Doufal jsem, že se po polozapomenutém výborném Hardcore Henry Ilja Najšuller brzy pochlubí s něčím novým a docela mě štve, že to trvalo tak dlouho. Nicméně, stálo to za to. Akce je přehledná a nápaditá, jak jsme u Davida Leitche zvyklí, zároveň přepísknutá a hodně hrající na efekt...což ale v první řadě hodně baví a těch 90 minutek uteče jako nic i když je to občas až moc schématické...Dvojku prosím do dvou let...90% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (20)

  • Tetování na Hutchově zápěstí zobrazující karty 2 a 7 je v karetní hře Texas Hold'em považováno za nejhorší startovní pozici, protože z ní nelze utvořit žádnou výhodnou kombinaci. V kartářském významu pak tato kombinace znamená špatné zprávy, případně brzkou smrt. (NiWi)
  • Ve scéně, kdy Hutch (Bob Odenkirk) nabídne, že k večeři udělá lasagne, má pomlácený obličej. V dalším záběru při cestě do práce je jeho obličej netknutý. Když ale vejde po přečtení SMS do holičství, jeho obličej je zase plný jizev a modřin. (Habansz)
  • Dátum uvedenia filmu bol 4 krát zmenený kvôli pandémii Covid-19. Pôvodný dátum pred pandémiou bol 14. august 2020, potom bol presunutý na 26. február 2021. Potom o týždeň skôr na 19. február 2021 a opäť na 26. február 2021. (Game90)

Související novinky

Bob Odenkirk znovu v akci

Bob Odenkirk znovu v akci

25.06.2024

Během covidové pandemie se mnoho úspěšných filmů neobjevilo. Každý zářez, který účetním filmových studií přinesl alespoň nějaké dolary, měl cenu zlata. I proto se rázem po premiéře akčního filmu… (více)

Christopher Lloyd si zahraje v Mandalorianovi

Christopher Lloyd si zahraje v Mandalorianovi

20.03.2022

Legendární herec Christopher Lloyd (Návrat do budoucnost, Addamsova rodina) si na stará kolena řekl, že na odchod do důchodu je v 83 letech ještě brzo, a tak fanouškům (a jistě i vnoučatům) dělá… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Bob Odenkirk zpátky na place Saula

Bob Odenkirk zpátky na place Saula

08.09.2021

Hvězda akčního snímku Nikdo a taky seriálu Volejte Saulovi Bob Odenkirk před pár týdny zkolaboval na place zmíněného spin-offu Perníkového táty. Údajně za to mohl menší infarkt, od té doby byl tak… (více)

Reklama

Reklama