Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek se odehrává o silvestrovské noci v bývalém hollywoodském grandhotelu, který nyní prochází těžkými časy. Zachycuje groteskní útrapy Teda (Tim Roth), smolařského hotelového poslíčka. Ten při své první službě prožívá trpkou noční můru, když ho čarodějnice, které mají slet v novomanželském apartmá, požádají o pomoc. Všechno se ještě zhorší, když omylem doručí led do špatného pokoje a ve vskutku špatný čas se tak stane svědkem domácího násilí. Následně pošetile přistoupí na gangsterovu prosbu, aby mu v době jeho nepřítomnosti dohlédnul na děti. A aby toho nebylo málo, stane se v závěru noci rozhodčím strašlivé sázky. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Bealsová a Antonio Banderas excelují v hlavních rolích této netradiční povídkové komedie, která je dílem čtyř režisérských hvězd - Allison Andersové, Alexandra Rockwella, Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (739)

novoten 

všechny recenze uživatele

Občas o ničem, občas chybí pointa, hlášky jdou mimo mě a fajn dvě povídky mi zkrátka nestačí. Filmu jako celku chybí atmosféra a může za to jeden muž - Tim Roth. Jeho poslíček je jen hloupou karikaturou, která chce vypadat jako mix Rowana Atkinsona a jemu podobných, ale místo toho jen srší trapností. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

V prvchním pokoji jsme uviděli několik párů prsou, ale to je vše. Druhý pokoj byl však také velice slabý. Nepochopitelná zápletka kolem jakési sexuální hry? Také hlavní představitel Tim Roth mi tu vůbec nesedl. Jasně že to bylo schválně že sebou škubal jak debil a pitvořil se celý film, ale mně to spíše kazilo celkový dojem. Třetí pokoj byl však velkolepý a určitě nejlepší část celého filmu, neboť si myslím, že Quentin Tarantino zde ve svém čtvrtém pokoji také nic velkolepého nepředstavil a jeho zápletka byla vesměs průměrná. Pokud bych to měl rozdělit, tak budu po pořadě hodnotit 1, 1, 5 a 3 hvězdami. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Všemi čtyřmi povídkami se táhne jako hodně nechutný nosní sekret vrtící se zadek Tima Rotha, který přehrává až se hory zelenají. První povídka nemá příběh ani pointu, její absence je nahrazena pohledy na obnažená ňadra. Druhá povídka má náznak pointy. Třetí je zábavná a děťátka, především chytrá holčička, jsou k pomilování. Kdyby zlatý maliňák Roth nezkazil poslední Tarantinovu povídku, byla by báječná. Jenže Roth se musel svíjet, až diváka zamrzí, že se neomotával kolem tyče, tam by se hodil. Škoda, že ani jeden ze čtyř režisérů s ním nic nesvedl. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úvodní povídka je vážně slabá, druhá už lepší a třetí a čtvrtá nemají jedinou chybičku. Ať už to jsou Rodriguezovy kouřící a popíjející děti nebo Tarantinovy hravé dlouhé záběry, konečně to je zábava a radost sledovat. Navíc se dočkáme pořádně působivých point a oba pánové také zřejmě věděli, jak zkrotit Tima Rotha, protože se v jejich pokojích najednou stal o něco snesitelnějším trotlem. Chválím také povedené úvodní "růžovopanterovské" titulky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak takto to vyzerá, keď sa v USA stretnú štyria nezávislí filmári a každý z nich zrežíruje jeden diel kolekcie, ktorú potom vydajú pod spoločným titulom. V roku 1995 Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez a Quentin Tarantino prispeli každý svojou epizódou do poviedkového filmového quarteta "Štyri izby" (Four Rooms). Vďaka nim som zhliadol štyri príbehy zo silvestrovskej noci, ktoré sa odohrávajú v jednom hoteli v Los Angeles. Odštartovala to Allison Anders snímkom s názvom "The Missing Ingredient", potom nastúpil Alexandre Rockwell so svojim "The Wrong Man", po ňom zatlačil na pílu Robert Rodriguez a jeho "The Misbehavers" a korunu tomuto projektu nasadil Quentin Tarantino s epizódou "The Man from Hollywood". Ja som sa pri tom po celý čas dosť dobre zabával, preto dávam "Štyrom izbám" štyri hviezdičky. **** ()

Galerie (89)

Zajímavosti (28)

  • Režisér Quentin Tarantino je známý fetišem, který také rád vkládá do svých filmů: ve spoustě z nich se objevují detailní záběry na nohy mladých a atraktivních dívek. Z toho si zde trochu vystřelil jeho režisérský kolega Robert Rodriguez, který ve svém příběhu nechá děti čuchat k nohám a následně si i strčit palec u nohy do pusy, což je u dětí vnímána jako zcela normální a běžná aktivita. Ale vzhledem k povaze Quentina Tarantina a jeho filmů lze soudit, že se jedná o zdařilý a celkem provokativní vtípek na jeho vlastní choutky. (LucasAbelle)
  • V severoamerických kinech film utržil 4,3 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno