Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář Roberta Rodrigueze vrací diváka do dob, kdy si velká filmová dobrodružství mohla užívat celá rodina dohromady. Kamera : Guillermo Navarro. Hudba : Danny Elfman a John Debney - Tato pěkná filmová hudba byla složena a zahrána mnoha světovými hudebníky i těmi, kteří se zatím příliš neproslavili. CITÁT - Mí rodiče nemůžou být špioni, nejsou na to dost super! ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Každé druhé decko by chcelo za rodičov špiónov a každé by ním chcelo byť. Otázkou zostáva, koľko špuntov by považovalo za dobrodružstvo ich vysekávať z prúseru. Spracovanie fajn, no malo sa pár rokov počkať. Čo poteší, úsporná minutáž, čo poteší menej váš vek. Problém nastáva, ak prekročil 12r, vtedy Spy Kids hrajú inú cieľovku a s vami pravdepodobne zametú. Ale zas dosť záleží od pohľadu na vec. Je celkom bizarné sledovať ako sa hašteria na jednej strane zmutovaný Monk, plešatá Loise, T1000 a na strane druhej rodinný tím s rozcitlivenou Mačetou, šarmantným Zorrom a podozrivo sa usmievajúcim Cummingom, ktorému by som dal preventívne prehľadať počítač. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Porqué, Roberto, porqué? Po dlhom čase som si pozrel Spy Kids opäť v televízii (keďže sa DVD podelo ktovie kam), a dospel som k jedinej otázke - prečo sa Rodriguez tak urputne snaží zo mňa urobiť hlupáka? Ako dieťa som Spy Kids zbožňoval, no až teraz si uvedomujem ich nízku úroveň a nechápem - zatiaľčo môj brat ich začal zbožńovať miesto mňa. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Natočit to někdo jiný, asi by se jednalo o průměrný film pro děti. To co ho vyzdvihuje nad průměr je hlavně Rodriguezův režisérský rukopis. Některé akční scény, jsou fakt dobře pojaté, nasnímané a sestříhané, že jsem takovou dobrou akci už dlouho neviděl ani v bondovce. Dalším plusem je rozhodně výtvarná stránka, která sice nedosahuje výšin filmů Tima Burtona, ale přesto film esteticky neurazí. Také mě potěšilo obsazení, zejména celé té partičky kolem Rodrigueze, vidět tyhle drsný mexikánce v dětské komedii, je fakt sranda. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tomu vlastne úplne rozumiem. Ono keď prídu do života deti tak sa veľa vecí zmení. Rodriquez je ale očividne jediný režisér, ktorý sa snaží robiť filmy aj pre nich - a pevne verím, že mu to žerú aj z navijákom. Koniec koncov sa nedá filmu uprieť schopnosť upútať pozornosť tých najmenších. Je to hravé, jednoduché a plné všakovakých efektov. Pre dospelého ale v mnohom značne nezáživné a totálne bez zmyslu. Rodinné filmy sú sekciou kde sa deti bavia a rodičia prežívajú. Ale koniec koncov sa to dá vždy ustáť. Problém je, že kopec zvučných mien - kvôli ktorým sa to vlastne aj dospelému oplatí vidieť - tu podávajú veľmi diskutabilné výkony. Najlepšie na tom je minimálne Clooney a Cumming - ktorý si svoju postavu očividne užíval. Nejedná sa o svetoborné dielo aj keď je pravda, že mi prvý spy kids boli vždy niečim sympatický. Nenudilo ma to, ale ak Rodriqueza tak radšej od súmraku do úsvitu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Pohled na San Diablo je ve skutečnosti pohled na Santiago de Chile. (HappySmile)
  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)
  • Režisér Robert Rodriguez editoval film ve studiu ve své garáži. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama