Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Strike 

všechny recenze uživatele

Poprvý mi to nepřipadalo nějaký světoborný, ale podruhý jsme se opravdu bavil. Ale asi ne tak jako Rodriguez a celej štáb když to točil. Divák s musí smát nejen skvělým hláškám a vtipům, ale taky občas lacině vypadajícím trikům. Ale stejně nejvíc oceňuju Danny Treja - to je prostě machr. Jeho výstupy byly absolutně super. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář Roberta Rodrigueze vrací diváka do dob, kdy si velká filmová dobrodružství mohla užívat celá rodina dohromady. Kamera : Guillermo Navarro. Hudba : Danny Elfman a John Debney - Tato pěkná filmová hudba byla složena a zahrána mnoha světovými hudebníky i těmi, kteří se zatím příliš neproslavili. CITÁT - Mí rodiče nemůžou být špioni, nejsou na to dost super! ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Děti objeví svůj kult, dospělí uroní pár slz, protože utratili peníze za takovou cypovinu a viperblade zuří, protože Banderas a Trejo plýtvají svým talentem na tyhle filmy. Abyste rozuměli, mám rád filmy, kde si dělají srandu z něčeho, (nebo chcete-li parodie), ale takhle ne, soudruzi. Tohle je vážně určeno pouze pro dětské publikum. A protože mě hlášky typu "Teď splachuju vaše hovínko." vážně už nepobaví, dávám hodnocení tak nízké. A už nikdy více! ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Každé druhé decko by chcelo za rodičov špiónov a každé by ním chcelo byť. Otázkou zostáva, koľko špuntov by považovalo za dobrodružstvo ich vysekávať z prúseru. Spracovanie fajn, no malo sa pár rokov počkať. Čo poteší, úsporná minutáž, čo poteší menej váš vek. Problém nastáva, ak prekročil 12r, vtedy Spy Kids hrajú inú cieľovku a s vami pravdepodobne zametú. Ale zas dosť záleží od pohľadu na vec. Je celkom bizarné sledovať ako sa hašteria na jednej strane zmutovaný Monk, plešatá Loise, T1000 a na strane druhej rodinný tím s rozcitlivenou Mačetou, šarmantným Zorrom a podozrivo sa usmievajúcim Cummingom, ktorému by som dal preventívne prehľadať počítač. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako zadnej velkej pruser se nekona, problem je, ze tady proste hlavni detska dvojka teprve zjistuje, ze jsou rodice agenti a tudiz neumi zachazet z ruznejma vychytavkama a poradne bojovat a ma to bejt jakoze vtipny, jenze moc neni. Nicmene povedlo se herecky obsazeni, krome charismatickyho Banderase a ne vylozene otravnejch deti potesi hlavne Trejo jako strejda Maceta, Hatcher s osmazenou hlavou a dvojka zaporaku Cumming - Shalhoub. Proste takovej nenarocnej 90 minutovej rodinnej akcni film s par dobrejma bondovskejma vychytavkama, slusnym obsazenim a uchazejicima trikama. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. Jedná se o záběr na jednu z chodeb Floopova (Alan Cumming) hradu. (SONY_)
  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Juni (Daryl Sabara) si připoutá levou ruku ke stříbrnému kufříku. Ale po pár vteřinách má kufřík najednou připoutaný k ruce pravé. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama