Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Strike 

všechny recenze uživatele

Poprvý mi to nepřipadalo nějaký světoborný, ale podruhý jsme se opravdu bavil. Ale asi ne tak jako Rodriguez a celej štáb když to točil. Divák s musí smát nejen skvělým hláškám a vtipům, ale taky občas lacině vypadajícím trikům. Ale stejně nejvíc oceňuju Danny Treja - to je prostě machr. Jeho výstupy byly absolutně super. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Cele to bolo take urobene pre detske oci, ved aj samotny nazov filmu to prezradza. Na moje prekvapenie to zas nebol tak spatny film z pohladu mojich oci. Malo to svoj specificky naboj atraktivnosti, co bolo skraslene roznymi, bizarnymi kulisami a postavickami hlavne na tom podivnom hrade, kde hlavnymi bodyguardmi boli prstovi panacikovia pomenovany palcami:) Bizarnost pri palcoch nekonci, ale pokracuje v roznych zmutovanych agentov do roznych zdeformovanych hybridov, ale na sposob skor milejsieho a detskejsieho vzhladu. Nezabudlo sa ani na rozne digitalne ulety roznych vylepseni, ktorymi by ani nepohrdol samotny James Bond:) Antonio Banderas si tu skor zahral taku mensiu rolu a pripadal mi v nej, ako nejaky pako, ktory uz fakt neviem, kde ma skor skocit. Dialogy vo filme neboli nic moc, take jednoduche a do pohody dost tuctove a nevyrazne vo vsetkych ohladoch. Ako celok sa film drzi na priemernej hranici bodovania a preto su moje dojmy z filmu celkom pozitivne. Musim povedat, ze film sa dal v pohode zgustnut, aj ked to je film skor urceny pre mladsie publikum. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pristihoval som sa ako pozorujem, ktorá scéna je prebratá z iného filmu a bavil som sa len sporadicky. Decká vedľa mňa sa krčili od smiechu a ich dozorcovia sa tiež bavili viac ako ja. Možno sa na to budem pozerať inak, keď budem rodičom ja. Pravdepodobne budem vďačný za každý film, na ktorom sa pobavíme spolu. Ťažko by som však upresňoval k čomu som mal výhrady. Veď herecky to bolo zvládnuté. Antonio Banderas nádherne prechádzal od postavy otca k topšpiónovi a jeho filmová manželka Carla Gugino takisto. Zreteľná bola režisérova práca s detskými postavami. Výborne boli odlíšení praví detskí špióni od robošpiónov. Krásne vyznela farebnosť jednotlivých scén. Len po odchode z kina sa ku mne akosi nedostavil ten pocit, že som videl dobrý film. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář Roberta Rodrigueze vrací diváka do dob, kdy si velká filmová dobrodružství mohla užívat celá rodina dohromady. Kamera : Guillermo Navarro. Hudba : Danny Elfman a John Debney - Tato pěkná filmová hudba byla složena a zahrána mnoha světovými hudebníky i těmi, kteří se zatím příliš neproslavili. CITÁT - Mí rodiče nemůžou být špioni, nejsou na to dost super! ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Netuším proč, ale tenhle film se mi líbil. Dřív, když jsem ho viděl poprvé v televizi před pár lety. Nebyl zájem se koukat znova, či si ho koupit, ale dobrý pocit přetrvává. Sice myslím, že kdybych se podíval znovu, výsledné hodnocení by šlo o dvě hvězdy dolů, ale nechme to takto být. Film pro děti, nebo pro ty, kdo se chtějí (na chvíli) do dětského prostředí ponořit. Jako drogy - na chvíli zapomenout ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)
  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Danny Trejo hraje v Rodriguezových filmech většinou postavu, která má ve jméně nějaký typ nože. Tentokrát je to Isador "Mačeta" Cortez. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama