Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Redlum 

všechny recenze uživatele

Kdyz si zvyknete na to, ze hlavnimi "bouchaci" nejsou dospele hromady svalu, ale male deti, ze padousi vypadaji jako palce, a ze hlavni zapletka filmu se toci kolem armady deti-robotu, ktere maji zamorit svet, budete se bavit. Robert Rodriguez se vratil tam, kde s filmem zacinal. Do dob sveho detstvi. Pokud to prijmete, neni ceho se bat. Jen necekejte krev, protoze te byste se zde neco nahledali. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Každé druhé decko by chcelo za rodičov špiónov a každé by ním chcelo byť. Otázkou zostáva, koľko špuntov by považovalo za dobrodružstvo ich vysekávať z prúseru. Spracovanie fajn, no malo sa pár rokov počkať. Čo poteší, úsporná minutáž, čo poteší menej váš vek. Problém nastáva, ak prekročil 12r, vtedy Spy Kids hrajú inú cieľovku a s vami pravdepodobne zametú. Ale zas dosť záleží od pohľadu na vec. Je celkom bizarné sledovať ako sa hašteria na jednej strane zmutovaný Monk, plešatá Loise, T1000 a na strane druhej rodinný tím s rozcitlivenou Mačetou, šarmantným Zorrom a podozrivo sa usmievajúcim Cummingom, ktorému by som dal preventívne prehľadať počítač. ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

U Rodrigueze má divák zaručenou kvalitu. A to i pokud jde o takovou infantilní, na první pohled, blbinu. Ono to překvapivě docela funguje- vizuálně perfektní, Banderas-Gugino jsou dobrá rodičovská dvojka a ani mladí herci nijak nevadí. Jenom ten příběh by mohl být o dost lepší, ale jinak jsem spokojen. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Natočit to někdo jiný, asi by se jednalo o průměrný film pro děti. To co ho vyzdvihuje nad průměr je hlavně Rodriguezův režisérský rukopis. Některé akční scény, jsou fakt dobře pojaté, nasnímané a sestříhané, že jsem takovou dobrou akci už dlouho neviděl ani v bondovce. Dalším plusem je rozhodně výtvarná stránka, která sice nedosahuje výšin filmů Tima Burtona, ale přesto film esteticky neurazí. Také mě potěšilo obsazení, zejména celé té partičky kolem Rodrigueze, vidět tyhle drsný mexikánce v dětské komedii, je fakt sranda. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Děs a hruza...Ucast Monka, Desperada, Luois a lekara z ER berem iba ako nepodareny darcek hercov pre svoje deti (sice, o ziadnych Clooneyho detoch neviem;) Je mi jasne, ze toto, co som pred chvilou dopozeral je urcene pre 7 az 10 rocne deti, no ale "šak to musí mať aj dáku kultúru kua, ne?!"Jednu hviezdicku davam za plesatu Teri Hatcher. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Danny Trejo hraje v Rodriguezových filmech většinou postavu, která má ve jméně nějaký typ nože. Tentokrát je to Isador "Mačeta" Cortez. (HappySmile)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. Jedná se o záběr na jednu z chodeb Floopova (Alan Cumming) hradu. (SONY_)
  • Před Mačetovým obchodem je nápis "Baile an Liopaird", což je irský výraz pro "Město leoparda". Leopardstown je předměstí Dublinu v Irsku, ale jeho správné jméno v irštině zní "Baile na Lobhar", což znamená "Město malomocných", které se jmenuje podle kolonie malomocných, která kdysi byla v této oblasti. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama