Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

diabolique 

všechny recenze uživatele

Ja zacinam mat toho Rodrigueza fakt rad....Odhliadnuc od toho, ze v jeho filmoch su stale rovnaky herci, alebo aspon dost casto,(na druhej strane, preco menit dokonalu partiu?) dokaze natocit krvak a zaroven aj dokonaly rodinny film/komediu. Inak Spy Kids ani neviem nazvat. Ako som uz spomenul, vyber hercov je podla mna skvely, cely film je napadity, farebny a nenudi dokonca ani dospelych. Zaroven tu mame aj akesi mravne ponaucenie, ze rodina je najdolezitejsia. Tak mi nehovorte, ze rodinne komedie su tie s Lindsay Lohan!!!!!:) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

My, co jsme zvyklí na Rodrigueze v poloze Grindhouse, Sin City a tak podobně, si musíme říkat: proč? Pro dvanáctileté děti to je nepochybně trefa do černého, ale pro kohokoli, kdo prošel věkem mutování, je to jenom trapná blbost, která, ano, budu hnít v pekle, je pořád lepší než Osvícení a zbytek nudných sraček. 55% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako zadnej velkej pruser se nekona, problem je, ze tady proste hlavni detska dvojka teprve zjistuje, ze jsou rodice agenti a tudiz neumi zachazet z ruznejma vychytavkama a poradne bojovat a ma to bejt jakoze vtipny, jenze moc neni. Nicmene povedlo se herecky obsazeni, krome charismatickyho Banderase a ne vylozene otravnejch deti potesi hlavne Trejo jako strejda Maceta, Hatcher s osmazenou hlavou a dvojka zaporaku Cumming - Shalhoub. Proste takovej nenarocnej 90 minutovej rodinnej akcni film s par dobrejma bondovskejma vychytavkama, slusnym obsazenim a uchazejicima trikama. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Děti objeví svůj kult, dospělí uroní pár slz, protože utratili peníze za takovou cypovinu a viperblade zuří, protože Banderas a Trejo plýtvají svým talentem na tyhle filmy. Abyste rozuměli, mám rád filmy, kde si dělají srandu z něčeho, (nebo chcete-li parodie), ale takhle ne, soudruzi. Tohle je vážně určeno pouze pro dětské publikum. A protože mě hlášky typu "Teď splachuju vaše hovínko." vážně už nepobaví, dávám hodnocení tak nízké. A už nikdy více! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Další klasika z dávných dětských let, kdy Spy-Kids vládly obalům na DVD po městských trafikách. Dodneška s rukou na srdci vzpomínám především na 2. díl a všemožné druhy netradičních zvířat, které mě v tom okamžiku prvního zhlédnutí až strašlivě fascinovaly. Banderase nemusím, sláva Carly Gugino zašla někde s filmy tohoto typu, ale na Alexu se mi dívalo již kdysi velmi hezky a její dnešní výkony ocení člověk převážně z vizuálního hlediska, v očích dospívajícího chlapa v jejím případě nelze řešit umění hrát. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)
  • Před Mačetovým obchodem je nápis "Baile an Liopaird", což je irský výraz pro "Město leoparda". Leopardstown je předměstí Dublinu v Irsku, ale jeho správné jméno v irštině zní "Baile na Lobhar", což znamená "Město malomocných", které se jmenuje podle kolonie malomocných, která kdysi byla v této oblasti. (HappySmile)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. Jedná se o záběr na jednu z chodeb Floopova (Alan Cumming) hradu. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama