Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 4
USA, (2020–2024), 24 h 38 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (215)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapily me ty desitky milionu divaku a treti nejsledovanejsi serial na Netflixu u nas,tak jsem si pustil prvni dil. Je to trochu lepsi telenovela s pekne nadrzenymi hrdiny. Povrchnejsi a do sirky nafoukla Pycha a predsudek, v niz vyborne zahrala ta britska vychrtlina s predkusem. Nerikam ze tato hlavni hrdinka neni uhranciva kocka. Je videt ze ve streamovacich spolecnistech maji dobre specialisty, kteri zjistuji co chteji lidi opravdu videt.Nejzabavnejsi pro divaky budou hindsti, cernossti a indicti slechtici.Scenaristka vymyslela, ze si kral vzal cernosku a to umoznilo mensinam ziskavat tituly hrabat. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Hyperkorektnost a gender v přímém přenosu nám předvádí šlechtice či královny tmavé pleti stejně jako kdyby Hitlera hrál blonďáček bez paruky. Už jen z tohohle důvodu nelze brát seriál vážně. Ale ono je to vlastně jedno, protože i celý příběh je jen trapná levná točená limonáda. Viděna 1. série a nemám v úmyslu se vracet k další. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ideológia proletariátu len naruby. Jeden aj druhý extrém je zlý. Panebože, toto je vraj TOP 10 na Netflixe na Slovensku. A chválené kade-tade. Mňa picne, som holt asi čudný. Výprava však nebola zlá, to musím uznať. Len som sa nestačil čudovať, kde v Anglicku r. 1813 vzali toľko černochov? A kráľovná? Radšej nekomentujem. Bridgertonovci sú odporná karikatúrna reklama na korektnosť. Na tejto úrovni už mimo zdravého sedliackeho rozumu a je to už len k smiechu. Tak treba brať aj celý seriál. Ako výsmech rozumu. 20/100 ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Zaráží mě, jak je každý pohoršen tím, že si někdo dovolil natočit historický seriál plný černochů. A co? Tohle není dokument. Tohle nejsou reálie a nikdo netvrdí že ano. Nikdo nic nepokřivuje. Je to seriál, fikce, zábava,kterou někdo vymyslel, napsal a bravůrně natočil. Ale tady je tooolik světových kritiků, kteří jsou taaaaaaaak důležití!! :) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ak je Bridgerton ozaj to najsledovanejšie na netflixe tak služba dosiahla svoje dno. Taká romantická telenovela, ktorú človek aspoň cez dabing pretrpí, lebo chce vedieť prečo to ľudia majú tak radi. Inak by som to určite nepozeral. A ani neodporúčam nikomu kto nemá rád to obdobie v ktorom sa seriál celý čas odohráva. A miestami fakt pripomína 50 odtieňov čiernej. 2* ()

Galerie (610)

Zajímavosti (80)

  • Když Colin (Luke Newton) Penelope (Nicola Coughlan) zalichotí, že má krásné šaty, ona jej prosí, aby se jí nevysmíval. Jedná o se paralelu napříč sériemi. V první sérii jí zalichotí Marina (Ruby Barker) a Penelope odvětí to samé, ve druhé sérii jí zalichotí Edwina (Charithra Chandran) a Penelope zareaguje větou, že má smysl pro humor. (klara.leb)
  • Claudia Jessie (Eloise) si během natáčení třetí série (při snaze o vysoký kop do vzduchu aby rozesmála své kolegy) zlomila pravé zápěstí, a tak museli tvůrci přijít s nápady, jak zakrýt sádru. Proto má Eloise „summer muff“ – rukávník, který se normálně nosil v zimě, ačkoliv je v seriálu jaro a léto, kolem ramen skoro neustále šálu a pravou ruku moc nepoužívá. (klara.leb)
  • Mezi Colinovým (Luke Newton) odhalením Penelope (Nicola Coughlan) coby Lady Whistledown a motýlím plesem uběhly pouhé dva týdny. Penelope zmiňuje, že Colin zná pravdu ve stejné větě, že svatba má být tento týden, Cressida (Jessica Madsen) začne Penelope vydírat den po svatbě a ples je pár dní na to. (klara.leb)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama