Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tento seriál kupodivu netáhne dopředu Reba, ale její zeťák Van, který je svým pitvořením a naivitou zábavný - narozdíl od takové Cheyenne nebo Barbry Jean (tu chvílemi vážně nesnáším). SPOILER: Nutno ale říct, že v pozdější sérii, kdy hodně zhubne a začne dělat rosničku je to fakt kočka. // Škoda že je seriál plný přehnaného moralizování. Tři hvězdičky za to, že je to koukatelné a občas se člověk vážně zasměje. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Někdy se u toho dá opravdu zasmát, ale po většinu děje je jen Reba nepříjemná matka, která se až moc bojí o svoje děti a neustále jim dělá kázání, co udělali špatně a snaží se jim vést životy. Po trucování a dělání si věcí po svém vždy nakonec potomci dojdou k prozření, že máma má vždy ve všem pravdu. Rebiny názory jsou někdy hodně staromodní (prostě oldschool - asi jako by vám radila vaše babička, jak máte žít v 21. století) a hodně jde vidět v seriálu výchovný mánevr na (nejen) americké publikum. Jednoduše vymývačka mozků s názory na život, se kterými nemusí každý souhlasit. Nejlepší a nevtipnější postavou je pro mě jen velká blondýna Barbra Jean a mladší dcera Kyra se svými sarkastyckými názory. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu to male hodnoceni a extra-kriticke ohlasy. Shlednul jsem celou prvni serii na Prime a pokracuji ve sledovani druhe a musim rici, ze se pokazde vyborne bavim. Samozrejme, nelze od toho cekat hloubku ani sviznost serialu jako How I Met Your Mother - kazdy z techto serialu ma jinou cilovou skupinu divaku. V pripade DZM jde o pohodove oreagovani pro celou rodinu ci matky v domacnosti a svuj ukol plni nad miru dobre. Nekde mezi 3,5 a 4*. ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, co jsem to teď sakra viděl?? Kdyby to aspoň dávali v jinej čas, takhle jsem při obědě málem flusnul na televizi knedlík, jak mi z toho bylo šoufl. Během 30 minut jsem nepřišel na jedinou věc, které bych se mohl zasmát. Jak tu napsal freddy, ať nehodnotíme seriál dřív než uvidíme více dílů, tak neboj, tahle trapárna mi pokazila nejeden oběd. ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tenhle sitcom pravidelně ale když už ho v televizi zastihnu, tak to není taková tragédie jak jsem si zpočátku myslel. Není to bůhvíjak skvělé ale jako ranní zpříjemnění to funguje. Hlášky průběžně kolísájí mezi úsměvem, smíchem a trapností. Tím pádem musím Rebu hodnotit jako čistej průměr. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)

Reklama

Reklama