Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná dost nepochopitelné, ale tohle mi prostě na jistou dobu přirostlo k srdci. Ačkoli všude kolem je sitcomů na stovky, tenhle je mi něčím blízký. Herci jsou ve svých rolích neuvěřitelně sympatičtí a i přesto, že v reálném životě bych jí natáhla jednu ocelovou tyčí, Barbra Jean je úžasná postava. Líbí se mi, že i přes komediální zpracování se tam mihnou "vážné" okamžiky. I když je tahle seriálová rodinka dost trhlá, jsou mnohem víc rodina, než já a mí příbuzní. Možná proto mě oslovila. Vážím si toho, že Reba McEntire je velmi přirozená, a taky Scarlett Pomers za to, že dokázala překonat svou anorexii a vrátit se do seriálu, kde její postava výrazně chyběla. Kyra by zasloužila víc prostoru. I přesto všechno ale nedám pět hvězd, protože přece jenom ty poslední dvě série byly slabší a charaktery postav se trochu změnily. Škoda, že všechno jednou skončí (minimálně to platí u seriálů - těch normálních...). P.S.: Jsem to jen já, nebo se vám taky líbí Melissa Peterman (Barbra Jean) víc, když má nějaký to kilčo navíc? :) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál s docela charizmatickou hlavní představitelkou Rebou McEntire. Tento seriál obsahuje velkou spoustu vtipných dialogů a také trochu toho tlačení na city. Ovšem když přepínám jednou za čas televizi, tak u něj v klidu relaxuji a nemusím myslet na starosti všedních dnů. Na relaxaci dobré ovšem dějově a obsahově naprosto nic neříkající. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tento seriál kupodivu netáhne dopředu Reba, ale její zeťák Van, který je svým pitvořením a naivitou zábavný - narozdíl od takové Cheyenne nebo Barbry Jean (tu chvílemi vážně nesnáším). SPOILER: Nutno ale říct, že v pozdější sérii, kdy hodně zhubne a začne dělat rosničku je to fakt kočka. // Škoda že je seriál plný přehnaného moralizování. Tři hvězdičky za to, že je to koukatelné a občas se člověk vážně zasměje. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu to male hodnoceni a extra-kriticke ohlasy. Shlednul jsem celou prvni serii na Prime a pokracuji ve sledovani druhe a musim rici, ze se pokazde vyborne bavim. Samozrejme, nelze od toho cekat hloubku ani sviznost serialu jako How I Met Your Mother - kazdy z techto serialu ma jinou cilovou skupinu divaku. V pripade DZM jde o pohodove oreagovani pro celou rodinu ci matky v domacnosti a svuj ukol plni nad miru dobre. Nekde mezi 3,5 a 4*. ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tenhle sitcom pravidelně ale když už ho v televizi zastihnu, tak to není taková tragédie jak jsem si zpočátku myslel. Není to bůhvíjak skvělé ale jako ranní zpříjemnění to funguje. Hlášky průběžně kolísájí mezi úsměvem, smíchem a trapností. Tím pádem musím Rebu hodnotit jako čistej průměr. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)

Reklama

Reklama