Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (689)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Ed Wood českého televizního prostoru posunul hranice soukupovského bizáru zase o kousek dál a jestli v tom bude pokračovat (v to doufáme, Jarouši), hodí na sebe stejně jako Jardův velký vzor dámské prádélko a natočí seriál z prostředí českých transvestitů s Jirkou Ovčáčkem v cameo roli. (A s ufuněným Mirdou "chlastám víc, než si myslíte" Kalouskem jako komparsním pohoňovačem). Neuvěřitelná srágora, která dává pojmu gylty pležr úplně nový význam. Zatím jsem viděl čtyři díly a upřímně, je mi líto, že za chvíli budu za polovinou a že to jednou skončí. Něco tak uhnutého se jen tak nevidí. Kdyby Soukup zničehonic začal srát na stůl, tak se nad tím nikdo nepozastaví, protože by šlo o to nejnormálnější, k čemu by v tomto seriálu (?) došlo. Mažu odpad a dávám za pět, génius musí být doceněn. Bravo! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stane, když máte opravdu hodně peněz a nabobtnalé ego? Premiér! Bohužel musíte taky zainteresovat další lidi, kteří musí vaše nutkání o pozornost přetrpět. Ať už za kamerou, nebo před ní. Soukup je takový náš Neil Breen a to fakt nechceš. Tohle se nedá ani hodnotit objektivně. Na jedné straně je to příšerně stupidní, ale ve své stupidnosti je to úžasně nevinné a humorné. Něco takového nejde jednoduše vytvořit záměrně, ale vznikne to jaksi nahodile. Premiér je dítětem ignoranta a naprosto neuvědomělého člověka v jedné osobě. ()

Reklama

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, proč na Soukupa všichni nadávají. Dokud ho máme, můžeme úplně zrušit armádu a ušetřit tak spoustu financí, neboť nikdo se neodváží napadnout zemi, která vlastní zbraň mnohem silnější než je třeba atomovka – pořad, který sníží komukoli v doslechu iq nejmíň o 50%. Nad tím, že Soukup tolik používá plurál majestaticus, bych se nepozastavoval – vzhledem k úrovni monologu („já jsem buď zdravej, nebo dobře léčenej“) je jasné, že mu se scénářem pomáhal člověk nad jiné povolanější na podobně vtipné „bonmoty“, člověk, který se v prvním díle také objevil – ano, náš prezident. Soukup tak vlastně mluví za oba. Na režisérovo jméno by se taky mohla udělat spousta skutečně nápaditých narážek (např. hle, jak je Benda renesanční osobnost – kromě toho, že je neschopný poslanec, je i neschopný režisér!), na druhou stranu, zase takový ignorant to nebude. Vzhledem k roztřesenosti kamery bych si tipnul, že sleduje moderní trendy a je příznivce hnutí Dogma 95. Druhá možnost také je, že to není schválně a pouze se mu třesou ruce z oprávněného strachu, že tohle jeho druhé dílo skončí stejným, ne-li větším průserem jako jeho první. Neboť je to on, kdo natočil legendární nekonečný seriál Sousedé, který skončil po deseti dílech. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by hrozně snadné si dělat srandu z téhle.... Věci, ale neudělám to, je to tak špatné, plné Jaromíra Soukupa ve spektakulárně antihereckém rozpoložení, amatérské a tupé, že to nestojí za jedinou minutu mého života navíc. On bohatě stačí fakt, že je to, ehm, pro nedostatek vhodnějšího pojmenovaní řekněme sitcom, který je natáčen před živým publikem, kde se nikdo se nesmál. Toť vše. ()

Martrix

všechny recenze uživatele

přestože se to tady jen hemží nejhorším hodnocením, musí si Soukup mnout ruce. Tolik lidí si našlo čas a přepnulo TV právě na jeho pořad... . Jako by jste nevěděli, že v tomto oboru nezáleží na kritikách, ale sledovanosti a s tím souvisejícím zájmem reklamních partnerů...a že jste mu sledovanost pěkně zvedli. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno