Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (689)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem downy rozmazávat po sobě hovna, viděl jsem šukat invalidní geronty s mnohočetnými amputacemi, viděl jsem bezdomovce vylizovat si podpaždí, viděl jsem anální prolaps po ruptuře konečníku, viděl jsem hnisavé periproktální píštěle, viděl jsem plnou nádobu na biooodpad z potratové kliniky, viděl jsem mokvající bércové vředy, čerstvě vychrchlaný tuberácký hlen, Petriho misku s ebolou, fekální porno s hrochy a hnijící mrtvolu, vytaženou po měsíci z kanalizační jímky, tudíž jsem do toho šel bez bázně a hany. Teď mám strašný strach, že jsem z toho dostal rakovinu, a zmítá mnou kompulzivní chuť narvat si do uší pletací jehlice a do očí vývrtku, abych už nikdy nemusel vstřebávat podobné audiovizuální trauma. Díky, slizký pičusi! Skvělá práce a dokonalá ukázka toho, jak hluboko do žumpy může egoistický tupec bez špetky soudnosti, vkusu a sebereflexe až klesnout, po níž ti nezůstal téměř žádný stín k překročení. Teď už ti k absolutnímu věhlasu zbývá snad jen na TV Lopattov v přímém přenosu vykouřit koně v pořadu Hipoterapie Jaromíra Soukupa. *** DOPLŇĚNÍ: Po druhém díle se to stalo snad virulentnějším než meningitida dosud největšího potrata českého audiovizuálního teroru - Mishy a Tvítr je plný nadšených reakcí našich i světových celeryt. Byla by škoda se o ně nepodělit. - Sylvia Saint: OMFG, WOW! I have never seen such an enormous dick in my entire career! #SpringPeaceMonsterCock Abdul Rahman Yasin: Soukupu Akbar. No need to bomb them anymore. They are so able to terrorize themselves up to extinction, Inshallah. Let’s fuck some sheep and just wait. #10/9=LowCost9/11 Paris Hilton: Thx, Mr. Sprynkpiss, finelly they stup callink mee the stewpid cant! #NoMoreDumbBitch Misha: Áj plej poukémon gou évrydej, Áj plej poukémon gou … #SingWithMeDaddy Endy Babitch: Ani po tomto neodstúpim, hoci to moji voliči milujú! #SJardomNaMotyle ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, proč na Soukupa všichni nadávají. Dokud ho máme, můžeme úplně zrušit armádu a ušetřit tak spoustu financí, neboť nikdo se neodváží napadnout zemi, která vlastní zbraň mnohem silnější než je třeba atomovka – pořad, který sníží komukoli v doslechu iq nejmíň o 50%. Nad tím, že Soukup tolik používá plurál majestaticus, bych se nepozastavoval – vzhledem k úrovni monologu („já jsem buď zdravej, nebo dobře léčenej“) je jasné, že mu se scénářem pomáhal člověk nad jiné povolanější na podobně vtipné „bonmoty“, člověk, který se v prvním díle také objevil – ano, náš prezident. Soukup tak vlastně mluví za oba. Na režisérovo jméno by se taky mohla udělat spousta skutečně nápaditých narážek (např. hle, jak je Benda renesanční osobnost – kromě toho, že je neschopný poslanec, je i neschopný režisér!), na druhou stranu, zase takový ignorant to nebude. Vzhledem k roztřesenosti kamery bych si tipnul, že sleduje moderní trendy a je příznivce hnutí Dogma 95. Druhá možnost také je, že to není schválně a pouze se mu třesou ruce z oprávněného strachu, že tohle jeho druhé dílo skončí stejným, ne-li větším průserem jako jeho první. Neboť je to on, kdo natočil legendární nekonečný seriál Sousedé, který skončil po deseti dílech. ()

Reklama

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Stydím se, že jsem neměl dostatečnou vůli odolat volání bizáru a na první díl jsem se podíval. Na celej! Samozřejmě tedy na verzi nahranou na Youtube, abych tomu dementnímu zmrdovi ani trochu nenavýšil oficiální sledovanost TV a návštěvnost webu. A co k tomu říct ... čekal jsem guilty pleasure, ale tohle má k jakémukoli pleasure dost daleko. Není to vtipné záměrně ani omylem, je to jen křečovité, trapné, monotónní, nudné a ani to nedává smysl. A tím myslím i na úrovni jednotlivých dialogů a monologů, které dost často působí, že je Soukup improvizuje. Takhle nějak vypadaly skeče na střední škole, když jsme se spolužáky při hodině angličtiny měli improvizovaně sehrát krátkou scénku na zadané téma. Bylo to špatně zahrané, blábolivé, beze smyslu, s nervózními herci, a když to skončilo, všichni byli rádi, že to mají za sebou. A kdyby byla přítomna kamera, tak by se klepala. Jo a obavou mě naplňuje, že jsem si tak trochu připadal jako minulý týden na projekci Jokera, kdy jsem na plátně sledoval psychicky nemocnou osobu, která by se chtěla stát profesionálním bavičem, ale bohužel není ani trochu vtipná. Myslím, že jsme v této chvíli velmi blízko momentu, kdy se Jaromír Soukup nalíčí a začne terorizovat Malou Stranu. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno se Soukupovi nedá upřít. Velmi dobře ví, jak (byť negativně) přilákat a zaujmout masy. Žádný seriál, ba dokonce ani ten nejkomerčnější velkofilm doposud na ČSFD nezískal během prvních 24 hodin tak závratný počet hodnocení a komentářů. Takže svým způsobem byl účel splněn - 1. místo v žebříčku (že mezi nejhoršími už není podstatné). Mnozí tu píší, že Soukup je narcis a je to docela možné. Jemu nejde o kvalitu, ale o co nejvyšší míru publicity. Nebudu tu vykřikovat, jaký je tento výtvor hnůj, mně to zkrátka připadá jako politická odnož Bezdružic s velmi seškrtaným rozpočtem (bez scénáristů, herců, režiséra a dalších profesí). ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Včera ráno, když jsem měl pocit, jako bych podstoupil nucenou lobotomii, jsem se odhodlal ke sledování jednoho dílu a dospěl jsem k několika zjištěním. Po lobotomii je každý, kdo se podílel na natáčení tohoto pekelného hovna, protože pokud by to tak nebylo, tak by toho magora Soukupa, museli umlátit všim co by bylo po ruce, hned při čtení jeho pseudoscénáře. A to dno o kterém tady lidi píšou...tak k němu se ten pán prohrabal z druhé strany, takže bych se určitě bál, čeho se ještě dočkáme. Do konce roku, čekám ještě minimálně 5 kanálů jeho TV a na bilboardech, nám začne vnucovat tu svoji veteš z jeho úžasného e-shoou. Pokud jste ale hodně odolní, přesvědčte se sami na jednom díle, během dne ale čekejte průjmy a pocity na zvracení... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)

Reklama

Reklama