Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (689)

Euky27 odpad!

všechny recenze uživatele

Soukupovy zprávy občas sleduju při práci, beru to jako Guilty pleasure, občas se i zasměju, na oddych fajn. Teď jsem si pustil tohle, nalákal mne popisek Komedie/Sitcom a Jardova propagace v jeho zprávách. Nečekal jsem sice mnoho, to jsem ale ještě netušil, že to bude jen další egoonanie Jardy S. Scénář nula, dialogy? a monology! nula, kamera se klepe jak drogově závislý s dlouhým výhledem na nástřel Péčka do žil... Celkově je to o ničem, připomíná to další z Jardových "publicistických" pořadů. Závěrem, nevěřil jsem, že někdo dokáže překonal i kultovní The Room od Tommy Wiseaua, tady se to povedlo... The Room má ale alespoň tu lehce zdrogovanou chill atmosféru a je lehce crazy, tady to ale Jarda myslí evidentně vážně :-) Normálně nehodnotím seriály a pořady ani po jedné sérii, natož po jednom dílu... tady ale nemůžu jinak.. Plus mínus Nula, chudák Katka Brožová, divím se, že mu něco neřekne :-) ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Je to fascinující, je to smutné, je to zvláštním způsobem tísnivé. Jaromír Soukup v osobním pekle trapnosti a absolutní lidské nedůstojnosti vtahuje jako černá díra vše, co by mohlo budit jakkoliv pozitivní emoce, a vyplivává místo toho jen existenciální horor. David Lynch ani Lars von Trier by tenhle rozklad a zpodobnění lidského osamění a nenaplnění nemohli natočit, ani kdyby chtěli, na to je potřeba opravdový sociopat. ()

Reklama

Castrator 

všechny recenze uživatele

Ed Wood českého televizního prostoru posunul hranice soukupovského bizáru zase o kousek dál a jestli v tom bude pokračovat (v to doufáme, Jarouši), hodí na sebe stejně jako Jardův velký vzor dámské prádélko a natočí seriál z prostředí českých transvestitů s Jirkou Ovčáčkem v cameo roli. (A s ufuněným Mirdou "chlastám víc, než si myslíte" Kalouskem jako komparsním pohoňovačem). Neuvěřitelná srágora, která dává pojmu gylty pležr úplně nový význam. Zatím jsem viděl čtyři díly a upřímně, je mi líto, že za chvíli budu za polovinou a že to jednou skončí. Něco tak uhnutého se jen tak nevidí. Kdyby Soukup zničehonic začal srát na stůl, tak se nad tím nikdo nepozastaví, protože by šlo o to nejnormálnější, k čemu by v tomto seriálu (?) došlo. Mažu odpad a dávám za pět, génius musí být doceněn. Bravo! ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Transcendentální uchopení reality do zatím fiktivního příběhu, který nemusí být jednou fiktivní... . Inu narcis, majitel TV, špatný moderátor a bůh víc co ještě si vyprojektoval vlastní živý obraz a to doslova. Materiál pro psychology aneb urvané ego je sviňa. On to není ani sitcom. Spíše neurčitý, převážně monologický žánr. -100% (septik). ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Nepatřím k lidem kteří sledují TV Barrandov, tím méně k těm, kteří ze Soukupových programů nikdy neviděli ani minutu, ale mají nutkavou představu pronášet o nich plamenné proslovy a ostentativně se pohoršovat. Tohle je ovšem strašná bída. Scénář bych možná omuvil za předpokladu, že ho Soukup vymýšlel rovnou na place. I pak by působil strašně hloupě a jalově, ale připsal bych mu bod za odvahu. V dialozích se snoubí nedostatek soudnosti s naivní a křečovitou snahou předat politické poselství a světonázor. Jako proč ne, takové seriály se už zase objevují. Bohužel každý není Kolečko aby to nějak lidsky napsal, nebo Prušinovský, aby to slušně zrežíroval. Alespoň narážka na Nespekt a věta v níž je čtyřikrát Rusko, mě pobavila. Pokud to vůbec jde, herecké kvality jsou ještě níž. Úplně nejhorší je sám protagonista, který má sice mnohahodinovou průpravu před kamerou, ale vypadá před ní naprosto ztraceně a zoufale strojeně. Tohle se nedá sledovat ani z recese. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)
  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama