Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (271)

verbal 

všechny recenze uživatele

Už při oznámení, že budou Denzl s Ropuchou honit mile slizkého masouna v zase jednou áčkové produkci, jsem málem začal taky honit. No, ještěže jsem nechal svůj tenisový loket v klidu. Žádná sériová hitparáda to tedy rozhodně není, napínač se skoro taky nekoná, chcete-li vidět krev, musíte si u toho udělat žiletkou pár zářezů do předloktí a psychopat se chová jako totální kokot, jakož i ti dva honiči. Léto je sice kulantně vyšinutý humusák, ale na to nemusí moc hrát a stačí mu být sám sebou. Prostě jeden vcelku slušný nápad o maskování cizí viny, zabalený do dvou hodin unylého behaviorálního kokotismu a scénáristické bezradnosti, záměrně už v přívěsu nastříhaný jako Mlčení sedmi jehňátek, aby se na to nějaký ten chudák, naladěný na temnou a chytrou řezničinu, podíval. Nakonec jehňata byla jen dvě, bečela na plnou hubu a ten kvotující prkenný černý tranzistor Michal, vycházející hvězda korektní světové kinematografie, tomu taky dvakrát nepřidal. Naprosto přiblblé vytváření dojmu, že teď všude běžně potkáte nějakého toho čokoládového pomátsexuála, navíc velmi hrubým způsobem genderově i rasově diskriminuje například mentálně zaostalé Asiaty, laponské zoofily, hispánské fetišistky i muslimské frotéry!!! Ale pevně věřím, že i oni záhy začnou hystericky vyřvávat a jejich čas ještě přijde. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSOU TO MALIČKOSTI, KTERÝ TĚ DOSTANOU A ROZTRHAJÍ NA KUSY…“ /// Detektiv se zálibou v detailech a padouch co si hraje s poldama. Prim hraje Denzel, ale příběh je zajímavej a on jako polda mu udává tempo a jindy se zase jen veze… Hancockovi filmy mě bavěj. Maj v sobě něco, proč mi nevadí, že netlačí na pilu, ale jen vypráví. Stejně tady – dlouho jsem neviděl krimi podobnýho ražení. Sice mám na konci dojem, že se z toho dalo vymáčknout víc, ale jestli nikam nespěcháte… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím na strážné anděli. 2.) Nebojím se maličkostí. /// Thx za titule „Kristyna“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Atraktivní námět přetavený do průměrné kriminálky, v níž se režisér a scenárista John Lee Hancock celou dobu snaží zakrýt fakt, že jeho příběh vlastně vůbec není tak chytrý, jak se celou dobu tváří. Denzel Washington i Jared Leto dělají, co můžou, ani oni ale z téhle plytké záležitosti nevytáhnou víc, než obyčejný zapomenutíhodný thriller. Bohužel. A to jsem se fakt hodně těšil. 5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá hudba, atmosférická, avšak neprišiel som na jogu, ani na nejaké duchovné cvičenie, prišiel som na kriminálku. A pri takej plejáde hviezd by som očakával niečo väčšie ako len výzvu k meditácii. V druhej polovici príde aj trochu napätia, ale len málo na to, aby sa film dal označiť čo i len priemerným thrillerom. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Krimi zo starej školy s postupne vybudovaným podhubím a následným naháňaním sa za páchateľom. Naháňanie sa nie je myslené doslovne, film má svoje pomalé tempo a z tohto rytmu nevychádza. Denzela som už dlhšie nikde nevidel, celý film odniesol na pleciach úplne excelentne, jeho detektív bol parádny. Za zmienku stojí aj Leto, oba výkony by sa hodili do ešte zaujímavejšieho snímku. Malé veci sú priemerným thrillerom, ktorý splní účel, ale časom zapadne prachom. Záver môže niekomu skvele sadnúť, iných zasa neuspokojiť. Som niekde na pomedzí. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Film si dokázal zarobiť len 31 miliónov, čo oproti rozpočtu 30 mil. dolárov z neho robí kasový prepadák. (Arsenal83)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama