Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Miestny exot, z ktorého si celé mesto robí prdel sa snaží vyriešiť prípad miznutia ľudí vo svojom okolí. Herecké obsadenie: Sandlerovi už dochádza šťava a robí podobný humor, ktorým nás zabával v 90. rokoch. Problémom je že ako sa vyvíja technika vyvíja sa aj divák a toto jednoducho na dnešného diváka nezaúčinkuje. Celkom ma prekvapilo, že sa tomu upísal Liotta, ktorý má na podstatne lepšie filmy. Prevedenie: Salem počas Halloweenu by som teda chcel určite zažiť. Prevedenie Halloweenskej noci je výborné. Škoda prevedenia humoru. Pocity: Ako som už naznačoval podobná šialená komédia je v dnešnej dobe mimo mysu a smiať sa na nej aj keď som veľmi chcel bolo pre mňa veľmi ťažké, pretože humor bol silený a často nelogický. Nehovorím, že nutne vyhľadávam suchý anglický, inteligentný humor... ale smiať sa retardovi je pod moju a pevne verím že aj vašu úroveň. Pridaná hodnota: Bohužiaľ aj keď som veľmi chcel som ju nenašiel. 17% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hallowenská klasika z toho určitě nebude, ale jinak jde o stravitelnou Sandler quality, která v žalostné produkci Netflixu vlastně ani nemůže nikoho zklamat. Samotný Hubie je totální vemeno. Nechává však vyniknout vedlejší postavy, které ho lehce zastiňují. Nejvtipnější tam jsou trička a přemýšlení snižuje zážitek. ()

Reklama

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

Po 5 minútových rafťákoch som prehliadal Netflix a hľadal ďalej. Obchádzal som toho Sandlera tak dlho ako sa len dalo, ale keďže sme naozaj hľadali len kravinu pri ktorej môžeme zaspať a nemusíme ju dopozerať pustili sme toto... Sandler musí byť neskutočné zúfalý. Snáď najhorší film ktorý som s ním kedy videl. Našťastie som ich nevidel veľa, alebo si na to minimálne nepamätám. Po 15tich minútach som sa pozrel na priateľku, ktorú to bavilo tak moc že si pustila 5 minútové video z kapustárne a dopozerala ho celé... To bol jasný znak pre moju známku pre túto ultraidiotčinu. Nakoniec som zaspal včas. Našťastie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak tragický film (žánr komedie je urážka to snad i český Panic je nanic je vtipnější než tohle) , že sám nevím jestli mě je líto více mě, že se na takové sračky dívám nebo těch lidí co jsou pod tím podepsaní. Prostě je to o tom , že maník je divný a všeci si z něho dělají prdel a dělají mu naschvály a někdo se jim rozhodne pomstít. Počet vtipných scén a hlášek bych spočítal na prstech jedné ruky naopak trapnost by se dala počítat v řádech stovek nebudeme ochuzeni ani o blití. Ta jedna hvězda je za ty 4 kostýmy Harley Quinn a postavu té Karkulky (jediná tam působí přirozeně a nepitvoří se) jinak tam není co ocenit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některé starší filmy (komedie) ve kterých se objevil Adam Sandler, patří mezi moje oblíbené a dá se říci, že tenhle herec patří taky mezi moje oblíbenější. Tímto kouskem pro Netflix si však svůj kredit moc nezvýšil. Nenazval bych to přímo nepovedenou záležitostí, ale už jsem viděl mnohem lepší filmy, ve kterých se objevil nebo na samotné téma Halloween. A nepomohl tomu ani fakt, že se tu protáhla celá řada známých tváří (Liotta, Buscemi, Schneider, Shaquille O'Neal, Kevin James či Ben Stiller). Většina z nich tu měla jen nevýrazný malý štěk ve vedlejších rolích. Alespoň že Julie Bowen je pořád vcelku sympatická ženská. Objevila se tu i Sandlerova rodinka (jeho žena Jackie v roli televizní reportérky a dcery Sadie a Sunny v rolích adoptovaných dětí).    Hlavní hrdina taky zrovna moc sympatií nepobral. Městský debílek s laskavým srdcem – který má termosku, co by mu záviděl i slavný MacGyver nebo James Bond, matku, jenž ráda nakupuje v „sekáči“ trička s hanlivými nápisy. Slza neukápla ani z celé té šikany a posměšků, kdy po něm děti i dospělí házeli nejrůznější předměty. Jak už to tak ale bývá, je to právě největší outsider, který se následně stává „hrdinou“. Rádoby humorných situací je tu celá řada, ale zvítězila spíše celková bizarnost tohoto filmu, než nějaká větší kvalita či nezapomenutelně zábavná podívaná.    Ona bizarnost však byla tím hlavním, proč jsem se na to dodíval až do samotného konce. Pořád jsem tak nějak doufal, že se to ještě pořádně rozjede a tvůrci mi nabídnou i něco „navíc“. Hubie však nakonec našel své štěstí, většina postav dostane svou lekci slušného chování a divák i trochu té porce zábavy. Jen nevím, jestli mám potřebu si tohle ještě někdy pouštět znovu. To už raději sáhnu po takové Trestné lavici… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama