Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ač jsem u Sandlera zvyklý na nepříliš kvalitní snímky, které se vyznačují spíš potrhlostí a tupým humorem, tohle mi ukázalo zcela nový rozměr jeho tvorby a přidalo další dimenzi do výrazu “Sandlerovka”. Nechybí parta obvyklých podezřelých, kteří už jsou s Adamovou tvorbou dlouhodobě spjati. Na druhou stranu je tu i pár dobrých herců, které moc často v takových filmech nevídáme a kteří svolili k natáčení snad pod nátlakem, nebo kvůli vydírání, protože jinak si to neumím vysvětlit. Nebudu se o tomhle kousku s pohádkovým happyendem moc rozepisovat, ale hovadina to byla ukrutná. Nikdy víc! 15% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla šílenost, které jsou schopni natočit fakt jenom Amíci. Ani nevím, proč jsem si to pustila, pravděpodobně jsem jednou chtěla dát šanci očividnému fiasku, ale trailer mě nějak lákal svojí čistě halloweenskou atmosférou. Párkrát jsem se zasmála, ale spíš s takovým tím trapnem záhy. Úplně do odpadu to neházím, ale asi bych se tomu spíš vyhnula. ()

Reklama

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Hubie je idiot. Nie ako skoro vo všetkom v čom hrá Sandler. Tu je to čistý retard. Nesympatický blbec je cieľom krutých vtipov svojich susedov a vy mu to vlastne trochu prajete. Ďalší problém je potom so samotným prostredím. Už sme si zvykli na to, že Sandler natáča tak, že odvezie bandu svojich kamarátov na Havaj, do Afriky alebo do prírody k nejakému jazeru, tam si užijú spoločné voľno a omylom pri tom natočia film. To teraz neprebehlo. Žid Sandler asi nemal prachy na letenky a ubytovanie, a tak svojich kamarátov narval do halloweenskych kostýmov. Lenže tento sviatok u nás nikdy nezapustil korene a Maya Rudolph ako Frankensteinova nevesta alebo Ray Liotta s farebnou parochňou úplne nezaujmú. Štandardne trápny a nadštandardne otravný Sandler, neatraktívne prostredie, odfláknutý dej a väčšinu času nuda a trápnosť. Hubie Halloween nie je dobrý film a celkom dlho som premýšľal, pre koho vlastne je. Na typickú sandlerovku je vážne až príliš hlúpy a nezaujímavý. (10.7.2022) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Sandler se u toho asi bavil. Astronomická smlouva s Netflixem bude výhodná pro obě strany, ale pro nás z toho asi moc nekouká. Hubbieho Halloween je opět velká kravina se spoustou známých herců ve vedlejších rolích. Na place se všichni asi královsky bavili, ale tohle nemá žádnou větší hodnotu. Jedna hvězda za Roba Schneidera, který se tu sice jenom mihnul, ale jako jediný trefil geniální hlášku. Účel tahle Sandlerovka ale splnila. Hezky jsem u toho vypnul. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některé starší filmy (komedie) ve kterých se objevil Adam Sandler, patří mezi moje oblíbené a dá se říci, že tenhle herec patří taky mezi moje oblíbenější. Tímto kouskem pro Netflix si však svůj kredit moc nezvýšil. Nenazval bych to přímo nepovedenou záležitostí, ale už jsem viděl mnohem lepší filmy, ve kterých se objevil nebo na samotné téma Halloween. A nepomohl tomu ani fakt, že se tu protáhla celá řada známých tváří (Liotta, Buscemi, Schneider, Shaquille O'Neal, Kevin James či Ben Stiller). Většina z nich tu měla jen nevýrazný malý štěk ve vedlejších rolích. Alespoň že Julie Bowen je pořád vcelku sympatická ženská. Objevila se tu i Sandlerova rodinka (jeho žena Jackie v roli televizní reportérky a dcery Sadie a Sunny v rolích adoptovaných dětí).    Hlavní hrdina taky zrovna moc sympatií nepobral. Městský debílek s laskavým srdcem – který má termosku, co by mu záviděl i slavný MacGyver nebo James Bond, matku, jenž ráda nakupuje v „sekáči“ trička s hanlivými nápisy. Slza neukápla ani z celé té šikany a posměšků, kdy po něm děti i dospělí házeli nejrůznější předměty. Jak už to tak ale bývá, je to právě největší outsider, který se následně stává „hrdinou“. Rádoby humorných situací je tu celá řada, ale zvítězila spíše celková bizarnost tohoto filmu, než nějaká větší kvalita či nezapomenutelně zábavná podívaná.    Ona bizarnost však byla tím hlavním, proč jsem se na to dodíval až do samotného konce. Pořád jsem tak nějak doufal, že se to ještě pořádně rozjede a tvůrci mi nabídnou i něco „navíc“. Hubie však nakonec našel své štěstí, většina postav dostane svou lekci slušného chování a divák i trochu té porce zábavy. Jen nevím, jestli mám potřebu si tohle ještě někdy pouštět znovu. To už raději sáhnu po takové Trestné lavici… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama