Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (230)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hubieho Halloween je totální kravina bez špetky soudnosti, která se tváří jako hororová komedie, ale místo toho aby byla vtipná, tak je spíš trapná a místo hororová je spíše odporná. Je však pravda, že Sandler má na svém kontě i horší kousky. Vůbec nechápu, proč se snaží zahrát typ opožděného člověka, v jeho podání to vypadá jako výsměch tomuto typu lidí a dal bych mu za to spíše po tlamě, než bych mu dával honorář. Nechápu jak tentýž herec dokáže natočit tak skvělé filmy jako Trestná lavice a Vražda na jachtě. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak tragický film (žánr komedie je urážka to snad i český Panic je nanic je vtipnější než tohle) , že sám nevím jestli mě je líto více mě, že se na takové sračky dívám nebo těch lidí co jsou pod tím podepsaní. Prostě je to o tom , že maník je divný a všeci si z něho dělají prdel a dělají mu naschvály a někdo se jim rozhodne pomstít. Počet vtipných scén a hlášek bych spočítal na prstech jedné ruky naopak trapnost by se dala počítat v řádech stovek nebudeme ochuzeni ani o blití. Ta jedna hvězda je za ty 4 kostýmy Harley Quinn a postavu té Karkulky (jediná tam působí přirozeně a nepitvoří se) jinak tam není co ocenit. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Sandlera môžem len vo filmoch, kde jeho postava má IQ viac ako 50, tie jeho mentálne retardované postavy sú na zaplakanie. Už keď v 2. minúte filmu sa nám dostane tej cti zhliadnuť prúd zvratkov, tak je jasné, o aký film pôjde a presne vtedy som mal ten film vypnúť, lebo podobných vysoko inteligentných scénok sa nám počas celého filmu ujde až až. Jedna hviezda za atmosféru Halloweenu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se na Sandlerovky dívá někdo, kdo je nemá rád. Kort pro Netflix si myslím, může Sandler natočit ještě divočejší zhovadilost. Jako je to opět ulítlý jak Hubie sám, ale že bych si za tvůrce nějak často připadal trapně, to zase ne. Neočekával jsem nějaký geniální vypointovaný humor. Ale těch drobečků nebylo málo. Sexuální narážky černého "kamaráda" s manželkou. jakákoliv scéna "šíleného" Ray Liotty. Vtípky s knězem. Několik filmových narážek a nebo účast herce typu Steve Buscemi. Ale dobře, i ječící Sandler občas pobavil. No a k tomu stále moc koukatelná Julie. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veeeľmi slabučké tri hviezdy, ktoré dávam primárne kvôli zástupu známych tvárii, dokonca sa v jednom filme objavil nielen Sandler ale aj Stiller, čo je unikát asi. Na druhú stranu, kde sú tie skvelé časy, keď Sandler točil pecky ako Dospelákov a podobne. Ja by som si to dal. Buď nech točí krimi drámy, to mu ide, alebo nech sa vráti ku klasickým komédiám a skúsi prevetrať zažité značky. Dospelákov 3 by som si veru dal kedykoľvek. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama