Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

BMW12 

všechny recenze uživatele

No tahle Sandlerovka se moc nepovedla. Tedy má to jisté kouzlo, Hubie je moc hodný a milý člověk, ale spousta scén ve filmu nemusela být (nebyla vtipná). Jinak ta základní kostra příběhu je fajn a líbila se mi. Ale jako celek to moc jako komedie nepůsobí a divák se u toho určitě nezasměje. Adam Sandler zde obsadil opět mnoho svých známých hereckých kolegů a ti to tam akorát kazí. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Taká typická "Sandlerovka" pri ktorej som sa celkom slušne naladil a je vidieť, že si to užívali aj všetci herci. Nie, nie je to komédia, pri ktorej sa budete váľať smiechom po zemi, ale pár krát som sa zasmial a taký priblblý úsmev som mal nalepený na ksichte v podstate až do konca. Postava Hubieho je tým šušľaním na môj vkus až veľmi prešušľaná, ale čo narobíme. Fajn priemer, ktorý spríjemní večer a obzvlášť na sviatok haloween navodí dobrú atmosféru, ale neodpustím si poznámku, že potenciál to malo určite o dosť väčší. 60%. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler natočil možná nejhorší film svojí kariéry. A je mu to evidentně jedno. Na tomhle příběhu blbečka, který všem leze na nervy tím, jak se snaží zajišťovat bezpečnost během Halloweenu, je ale nejhorší ta očividná neochota o cokoliv se snažit. Prostě další blábolící Sandler, další camea jeho kámošů a další zabitý večer u Netflixu. Tohle už nemůže bavit dělat ani Sandlera samotného. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ač jsem u Sandlera zvyklý na nepříliš kvalitní snímky, které se vyznačují spíš potrhlostí a tupým humorem, tohle mi ukázalo zcela nový rozměr jeho tvorby a přidalo další dimenzi do výrazu “Sandlerovka”. Nechybí parta obvyklých podezřelých, kteří už jsou s Adamovou tvorbou dlouhodobě spjati. Na druhou stranu je tu i pár dobrých herců, které moc často v takových filmech nevídáme a kteří svolili k natáčení snad pod nátlakem, nebo kvůli vydírání, protože jinak si to neumím vysvětlit. Nebudu se o tomhle kousku s pohádkovým happyendem moc rozepisovat, ale hovadina to byla ukrutná. Nikdy víc! 15% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som nenáročnú priemernú Sandlerovku a presne to som aj dostal. Väčšinou je to trápne a nie vtipné ale nájde sa pár vtipných scén, ako starké v dvojzmyslových tričkách a tak isto to má pekný koniec. Príbeh je tak isto v pohode. Je to presne ten film ktorý si pozriete poobede nedeľu v telke , možno pri ňom zaspíte a rozhodne za hodinu zabudnete. Škoda mohlo to byť lepšie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama