Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakeova vytrvalost se mu vyplatí, když získá exkluzivní příběh od detektiva Katagiriho – bohužel však také přitáhne nežádoucí pozornost. Samantha si dobře rozumí s novým klientem a Sato musí volit mezi slovy a pěstmi. (HBO Max)

Recenze (9)

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra, postavy aj prostredie je dobré. Ale dej sa posúva len minimálne a na to, že toto bola tretia časť tak by som povedal že je to ako spomalený film...Dúfam, že čoskoro sa to rozbehne inak nepochopím to vysoké hodnotenie. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka  se drží v tempu dvojky. Což je ovšem na polovinu celého seriálu až příliš pomalé a opatrné. Chtělo by to větší dynamiku, protože postavy fungují dobře a kriminální podhoubí je taky OK. Navíc reálie Tokia a tamějších obyčejů jsou vyobrazeny pečlivě a se ctí k východním tradicím. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku jsme podřadili, o tom žádná. Kořeny Yakuzy jsou předlouhé, tudíž se policie alespoň snaží mezi klany (Chihara Kai a Tozawa) udržet mír, dozvídá se Jake Adelstein od detektiva Kena Watanabeho, co se dělo minule. Vzápětí je tu první sólokapr i účast na policejní razii. A další sbližování se Samanthou, která stejně jako Jake „uprchla“ od rodiny k nalezení nezávislosti. Pořád mi nesedí, že hlavní hrdina předtím nevěděl, jak to v praxi chodí. Šel až do morku kostí, od jazyka přes kulturu až ke složitým přijímacím zkouškám, aby se dozvěděl, že investigativní novinařina a „skutečné“ zpravodajství vypadá krapet jinak. Pevně věřím, že se dostáváme do uspokojivější části příběhu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, trochu jsem si minule zafrflal a děj třetí epizody znatelně ožil. Ožil, ale tím, co mě stále nejvíc bavilo, byly japonské zvyklosti, které jsou tolik odlišné od těch evropských a amerických. Radost jsem měl už z toho, že se poprvé začalo doopravdy něco dít, ale nejlepší zážitek mi zajistila scéna se zatýkáním. Opravdu si dovedu představit leccos, ale něco takového je pro mě v našich poměrech naprosto mimo mísu. Tuto pasáž jsem si musel pustit několikrát, abych ji dokonale vstřebal. To bylo luxusní. / Poučení: Pokud najdeš v zemi otvor, z něhož občas vylétne vosa, nenalévej tam vodu. Věř mi. Vlastní zkušenost. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jake a jeho první sólokapr! No aspoň něco. Maličké krůčky k vyřešení pod koberec zameteného případu...chtělo by to víc akce. Závěr super. Nic nepokazí baseball s kámošema víc jak parta nagelovaných týpků z tokijského podsvětí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvod bol paradny. Potesi, ked i taky "kapovia" maju chvilku, kedy nezalezi na ich postaveni a musia uvolnit a stiahnut "pulky" na pokyn. Inak viac-menej preslapujeme, az ku vyvrcholeniu k zaveru. Opat vynikajuca "bubnovacka" v zaverecnych titulkoch. Moc neverim tej familiarnosti az "kamaratstvu" so starsim vysetrovatelom, ale tuto naivitu prechadzam mlcanim. Zatial to odsypa a bavi. Inak, je nam vsetkym jasne, ze ruricky penazi nasej bloncky asi coskoro najdu ineho majitela. Ci uz "kolegynky" alebo "ctitela" zo strechy, ktory by ju tak mohol drzat v sachu.  75% ()

Reklama

Reklama