Reklama

Reklama

Hollywood

(seriál)
  • USA Hollywood
Trailer

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V poválečném Hollywoodu se může skupinka ctižádostivých herců doslova přetrhnout, aby dosáhla svého a uplatnila se v showbyznysu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tak nějak netuším co tvůrci téhle pestrobarevné hollywoodské gay fantasy chtěli říct.Zkraje to totiž vypadá jako by nám chtěli přiblížit jak prohnilý,xenofobní a rasistický Hollywood v té době byl aby pak najednou sklouzli k těm nejhorším politicky korektním klíšé dnešní doby a to včetně extrémně přeslazeného posledního dílu.Upřímně bych mnohem raději bral seriál,který by měl reálnější základ a nebyl jen povrchní vykastrovanou podívanou,která v pár momentech dokáže zabít jinak docela koukatelnou sérii a po skončení zanechá hodně rozporuplné dojmy...60% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled. Špičková minisérie s luxusní atmosférou, perfektním příběhem a špičkovým obsazením (Jim Parsons, Laura Harrier, Darren Criss, úplně všichni ostatní). Minimum dějové vaty (vlastně jsem žádnou nenašel), děj utíká, k postávám si rychle najdete vztah a i když konec byl jasný dopředu, přesto byl krásný a zamrzelo mně, že druhá série nejspíš opravdu nebude - což je ale zrovna v tomhle případě jen a jen dobře, protože celá tahle záležitost je naprosto perfektní. Vynikající a fascinující studie filmu, společnosti a doby, ačkoliv místy (snad) občas lehce přitažená za vlasy, ale jinak poměrně dost reálná. Dokonalost, která je navíc s každým dílem neustále lepší a lepší. A závěrečné minuty byly opravdový, nefalšovaný doják. Nádherná věc a nejspíš to nejlepší, co Ryan Murphy kdy vytvořil - a to už něco znamená. 95%. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

První tři epizody vás namotají na seriózní příběh ze zlaté éry Hollywoodu a jak se tehdy žilo menšinám všeho druhu. Příběh gigola, co se snaží uspět jako herec jen proto, že ho v dětství bavilo chodit do kina? Paráda. Stupidní jako facka a zároveň uvěřitelné. Jenže to jsem netušila, že Murphy z toho plánuje udělat Glee na x-tou. Další 4 díly jsou napsány ve stylu, kdy scénáristi sebrali několik "woke" hashtagů z Twitteru a postavili kolem nich příběh, který je asi tak uvěřitelný jako sníh v létě. Aneb všechno je krásné, pozitivní, postavy úplných grázlů najdou svědomí bez jakéhokoliv vysvětlení. Herci jsou jednorozměrní jako příběh samotný. Jediný Jim Parsons hraje jako o život. Seriál jsem dokoukala se znechucením z toho, jak tohle vůbec někdo tohle schválil do produkce. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ryan Murphy je talent na témata a je vlastně jedno, jestli je v danou chvíli režíruje nebo "jenom" produkuje. Povídat o Hollywoodu je ale něco, co chce každý fanoušek filmu slyšet. Už to ale není tak atraktivní, když se Vám tu honí menšiny (což by ještě tolik nevadilo) a celé to navíc působí hrozně gay (což je tu braný hodně na krev) a vy jako divák netušíte, jestli je to realita nebo jenom příběh poplatný dnešní době. ()

Klara 

všechny recenze uživatele

Ale vlastně jo. Ryan Murphy je tam hodně cítit, je to krásně natočené a musím ho pochválit, že jen a pouze při jeho seriálech nepřepínám po prvním dílu intro, protože jsou vždy nesmírně povedené (a to nejen v Hollywoodu, ale stačí se podívat třeba na The Politician a intro s písní Chicago). Darren Criss mě pokaždé více a více překvapuje, je to neuvěřitelný talent, ostatní herci také sympatičtí. Místy dost klišé a takhle by to celé asi úplně nedopadlo, ale líbilo se mi to. Taková příjemná oddychovka. ()

Galerie (177)

Zajímavosti (6)

  • Asi polovina kostýmů, které můžeme vidět v seriálu, byly vyrobeny ručně. (SONY_)
  • Ačkoliv postava Camille (Laura Harrier) ve skutečnosti neexistovala, její příběh je částečně inspirovan herečkou Dorothy Dandridge, první černou herečkou nominovanou na Oscara za hlavní roli. (Kitcat)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama