Reklama

Reklama

Hollywood

(seriál)
  • USA Hollywood
Trailer

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V poválečném Hollywoodu se může skupinka ctižádostivých herců doslova přetrhnout, aby dosáhla svého a uplatnila se v showbyznysu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

higuain 

všechny recenze uživatele

Tohle někdo myslel vážně? Solidní výplach mozku a exemplární ukázka toho, jak se proti rasismu, homofobii a diskriminaci žen bojovat nemá - takhle to lidem násilím mlátit o hlavu může mít jedině opačný efekt. Hollywood je místy zábavný, ale jakmile se od humoru přejde do vážnější polohy, tak je až komicky špatně napsaný - v podstatě na úrovni telenovely. Ten závěrečný cukrkandl na Oscarech je už pak daleko za hranou parodie. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nic pro homofoby. Pořádně mě to chytlo až v polovině, když se rozjely přípravy filmu, ale pak mě tahle feel good pohádka o prorážení menšin v Hollywoodu nepustila, i když je odvyprávěná dost divoce, scenáristi se s tím neserou a sypou tam konflikty, které se vyřeší za deset minut, postavy hrozně vysvětlují sebe sama a cliffhanger s pálením filmu byl hodně laciný. Ale už během sledování jsem měl chuť natočit film a změnit svět. Parsons skvělý ve skvělé roli, obzvlášť v interakci s kouzelně štěněcím Pickingem jako Rockem Hudsonem. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Na začátku WTF - sice zajímavý, ale hnus, pak hmmm, to by šlo, a nakonec opět WTF, tak asi takhle bych shrnul svoje pocity z tohohle seriálu. Strašně rozporuplný pocit, někteří herci jsou super (spíš ti starší), někteří jsou naprosto hrozní a otravní (většina mladejch), Parsonse už asi bohužel vždy uvidim jako Sheldona - ale ne že by tomu tady pomohl a hrál o tolik jinak než ve své ikonické roli. Celkový dojem rozpačitý - ve skrze mě to bavilo, ale asi s milionem výhrad, takže 3 hvězdy. (Netflix, orig.) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Když lupnete seriálu název Hollywood pochopitelně to zcela jistě přitáhne pozornost nejednoho diváka či filmového nadšence chcete-li. Po zhlédnutí upoutávky jsem si taktéž odvětil, že tomu šanci chci dát. Je pravdou, že v první polovině mě dost iritovalo množství kuř buřtů, jenž se zde objevovaly a rovněž to jak seroš říká: it's oukej ču bý gej. Každá druhá postava si tak přičihne k mužskému tělu. Samotné natáčení a realizace filmu v seriálu pak byla stravitelnější limonáda. Nemůžu hodnotit příliš obecně, ale po Sex Education mě toto připadá jako univerzální netflixovský balíček v podobě propagace multi kulti či témat sexuálních menšin. Více než chtěná radost, je z seriálu cítit objednávku z výše zmíněných Do what do... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled. Špičková minisérie s luxusní atmosférou, perfektním příběhem a špičkovým obsazením (Jim Parsons, Laura Harrier, Darren Criss, úplně všichni ostatní). Minimum dějové vaty (vlastně jsem žádnou nenašel), děj utíká, k postávám si rychle najdete vztah a i když konec byl jasný dopředu, přesto byl krásný a zamrzelo mně, že druhá série nejspíš opravdu nebude - což je ale zrovna v tomhle případě jen a jen dobře, protože celá tahle záležitost je naprosto perfektní. Vynikající a fascinující studie filmu, společnosti a doby, ačkoliv místy (snad) občas lehce přitažená za vlasy, ale jinak poměrně dost reálná. Dokonalost, která je navíc s každým dílem neustále lepší a lepší. A závěrečné minuty byly opravdový, nefalšovaný doják. Nádherná věc a nejspíš to nejlepší, co Ryan Murphy kdy vytvořil - a to už něco znamená. 95%. ()

Galerie (177)

Zajímavosti (6)

  • Každá postava měla specifickou barvu kostýmu. (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama