Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (148)

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkná animace (ještě aby nebyla, když to dělá Dreamwork), ale jinak je to nudné jako prase. Takhle předvídatelný a šablonovitý příběh jsem dlouho neviděl. Nutno to zdůraznit: Šablonovité filmy jsou běžnou realitou, ale tohle bylo dějově vyloženě odfláklé. Ve filmu se neděje to, co by mělo přirozeně vycházet z postav, ale děje se to, co scénáristé chtějí, aby se dělo, protože se to tak běžně děje ve většině filmech. Žánrově je to hlavně komedií, ale skoro se u něj nezasmějete (úspěšnost vtipů, které padly na úrodnou půdu je opravdu nízké), ačkoliv je tam vtip nebo gag snad každé 3 vteřiny. Na mě je to příliš infantilní, afektované, plytké a otravné. Děti se ale budou bavit (nikoli smát), protože se na to pěkně kouká, furt se tam něco děje a tempo je opravdu svižné. V tomhle smyslu je zábavný i čas strávený na facebooku. K dobrému filmu to má daleko. Zbytečný film. Takovými opovrhuji. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zběsilost animáků Texe Averyho potkává elegantní švih Dannyho parťáků a je z toho jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem v poslední době viděl. Animace je stylová a připomene Spider-Mana: Paralelní světy, hlavní vlčí hrdina s hlasem Sama Rockwella snad ani nemohl být větší sympaťák, jsou tu skvělé gagy, výborné akční scény, šlapající hudba Daniela Pembertona... Co na tom, že příběh není nijak originální a při sledování si nelze nevzpomenout třeba na Já, padouch. Ideální podívaná pro malé i velké, tak jak to Dreamworks dříve normálně uměli. ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| DreamWorks Animation | Veľké prekvapenie. Čakal som, že The Bad Guys budú ten typický rodinný klišoidný a otravný animák leta, v ktorom budú debilne trápne vtipy a generický príbeh, ale som rád, že som sa mýlil a zatiaľ je to najlepší animák roku. Je to štýlové, akčné, vtipné (!) a zápletka síce mierne predvídateľná, no pri takto našľapanom animáku to nevadí ani najmenej a som rád, že každý z piatich hlavných hrdinov má svoje skilly, svoje slabosti a do jedného sú proste likeable a deti si ich zamilujú. DreamWorks rules! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas sa pošťastí a príde animák, ktorý má čo povedať hlavne rodičom. Nemyslím morálne poučenie, to je skôr pre detičky, sú vo vývine a tak by si mali začesať pohľad na svet a pohľad na dobro a zlo ( čo je v dnešnej, prekrucujúcej (a)sociálnej dobe pomerne ťažké - ostáva už len púšťať deťom staré fláky ). Myslím tým to, že dospeláci sa pri tomto pobavia ešte viac. Na skvelých hláškach a vypointovaných vtipoch. Nechcem urážať detičky ( občas sú múdrejšie ako oteckovia a mamičky - je už jedno z akej strany to berieme ), ale tým sa bude páčiť viac ten zvieratkovský, farebne ligotavý mód, pričom tvorcovia tých malých mudrlantov uvidia aj za oponu. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že animák roku 2022 pro mě bude Lightyear, ale musím přiznat, že Bad Guys se mi líbil o trochu víc. A to hlavně kvůli humoru a vtipnému příběhu. Co se týče animace, tak se tento animák pixarovskému Buzzovi rovnat nemůže. Animák z dílny DreamWorks byl poměrně levný, takže se bez větších problémů zaplatil. 4* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)
  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)
  • Ve stavební zóně je vidět kontejner s nápisem „Pierre“, který odkazuje na režiséra filmu Pierra Perifela. (LUKICKK)

Reklama

Reklama