Reklama

Reklama

Rod Draka - Série 2

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 35 min (Minutáž: 56–70 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Sonoja Mizuno, Fabien Frankel, Jefferson Hall, Matthew Needham, Ewan Mitchell (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (105)

okkac 

všechny recenze uživatele

Druhá série je bohužel i přes některé kvality a zkrácení z 10 na 8 epizod nudná a nic se tam moc neděje. Kromě jedné větší akční scény je to hlavně dialogové drama. Daemon stráví většinu epizod blouděním po Harrenhallu a rozmlouváním se svýma halucinacema a ve finále se jen dají věci do pohybu, ale k ničemu nedojdou. Jako samostatná série celkem zklamání. ()

JoSte 

všechny recenze uživatele

Plno zdlouhavého tlachání a rádoby dojemných řečí značného množství nezajímavých postav. Děj zoufale přešlapuje na místě a nad vodou ho drží snad jen několik málo scén s draky. S plynutím času a konzistencí postav nakládají scénáristé, jak se jim to zrovna hodí. Navzdory produkčním kvalitám nelze jít s hodnocením výš. Série „vrcholí“ neuspokojivým komorním vztahovým dramatem. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje dnešní hodnocení je shovívavé a to z jednoho prostého důvodu - krásně jsem se svezla na vlně.. Chtěla bych tam v tom pohádkovém světě na chvíli být a vidět vše na vlastní oči.. Tedy odpouštím vatu, zbytečné odbočení postav (nebyl Daemon náhodou na houbičkách?) i to občasné natahování.. Jinak jsou postavy zajímavé, herci dobří, příběh poutavý a ta atmosféra je prostě úžasná.. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejočekávanějších seriálových sezón letoška, co se zcela neprávem přetavila v tu dost možná nejkontroverznější. Ale to jen kvůli tomu, že společnost si navykla na všechno remcat, být se vším nespokojená, přitom 99,9 % z těch největších rýpalů by to nevymyslelo lépe. Nebudu se tu příliš rozepisovat o tom, co všecko mě tu opět uchvátilo, kvůli čemu všemu jsem netrpělivě vyhlížel každé pondělí ráno nebo v případě cest do zahraničí návrat domů, ale prohlásím jediné - seděl jsem jak zařezaný skoro u každé epizody a abych si alespoň trochu zkrátil čekání na připravované pokráčko, rozečetl jsem konečně 2. knihu Písně ledu a ohně. Abych v tom mém oblíbeném Západozemí alespoň nějak zůstal. [viděno na Maxu] ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nie som ten malý chlapec, ktorý si púšťal šarkana na dvore. A ešte ani z ďaleka nie som ten dôchodca, čo sa pozerá z okna, aby videl letieť draka. Nechápem tie sťažnosti tu, že: “bolo málo drakov”. Ako jebe Vám nadobro?! Veď draci neexistujú! Ale poviem Vám čo na milión % existuje. A to je zloba a zákernosť ľudí. Preto som Ja, ako nesmierne sympatický, mladý, inteligentný muž, čakal aspoň to, čo nám predvádza väčšina politikov na Slovensku. A teda zákernosť a intrigy s tým spojené, pričom jedine čo ich zaujíma, je boj o moc, no rozhodne nie pomoc. Lenže táto druhá séria, akoby sa zamerala na nepodstatné dialógy či výmeny názorov, ala lakeť Ciganikovej na bradu od Tabak. Fakt som dúfal, že sa to od prvej série celé tak nejak dejovo posunie. Lenže oni nie. Oni z toho chcú spraviť dejovo ponaťahovanú tliachanicu pre umelcov, ktorí budú onanovať nad každým jedným slovom, len aby to vyzeralo tak, že ide o umelecké dielo. Ale kdeže. Veď toto je normálne falošne prezlečený Netflix do kabátu HBO. Ani keby to skrátili o 3 hodiny, ani to by nepomohlo. Žalostný priemer po všetkých stránkach, ktorý viac nebavil, ako zabával, pričom stratiť 8 hodín života, je v dnešnej dobe fakt kurevský prepych. Nuda, nuda, a ešte raz NUDA. ()

Galerie (324)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení započalo v dubnu 2023 v Leavesden Studios ve Velké Británii. Několik týdnů se pak točilo ve Španělsku. Posléze se filmaři vrátili do Anglie – kromě ateliérů zavítali do exteriérů Walesu a Surrey, kde se filmovaly např. bitevní scény. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama