Reklama

Reklama

Rod Draka - Série 2

(série)
Trailer 4
USA, 2024, 8 h 25 min (Minutáž: 56–69 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Sonoja Mizuno, Fabien Frankel, Jefferson Hall, Matthew Needham, Ewan Mitchell (více)
(další profese)

Epizody(8)

Diskuze

Selixinho

Selixinho (hodnocení, recenze)

Tak podle dvou trailerů (vynikající marketing) to vypadá, že se, až na maličkosti, budou držet knižní předlohy. Paráda! Sem s tím! 

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

No jen aby ten rozpočet nepadl z většiny na CGI draků a neměli jsme tu pak zase memes, jak nezbyl rozpočet ani na pořádné 18+ scénky, protože draci spolkli rozpočet seriálu :D Každopádně já nevím, co se má dít, k předloze jsem se ještě nedostal, mám v knihovně mraky dalších knížek, co si chci přečíst a toto zrovna není priorita. Navíc i GoT mi přišlo jako seriálová adaptace super, až na některé momenty a konec, takže mi extra nevadí do toho skočit poslepu. Trailer vypadá dobře, tak snad to v létě nezklame.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

Mělo by být a podle traileru se zdá, že do toho taky nalili tentokrát ještě o dost více peněz než minule. Což je super vzhledem k tomu, co se tam má dít :)

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Jeden z režisérů se již vyjádřil, že 2. série bude mít 8 dílů, ne 10. Zdroj z rozhovoru. Každopádně snad to bude alespoň v kvalitě 1. série a nestane se po cestě někde škytnutí ve stylu konce GoT.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Reklama

Reklama