Reklama

Reklama

Rod Draka - Série 2

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 35 min (Minutáž: 56–70 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Sonoja Mizuno, Fabien Frankel, Jefferson Hall, Matthew Needham, Ewan Mitchell (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (119)

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se mi tahle sérka páčila víc než ta první. Sice se tady taky hodně kecalo, ale aspoň se tady objevily jiný rody než jen bělovlásci. Lenistři a další... Jinak je to samozřřejmě pouhá upoutávka na 3 tí sérku, ve který by se to mohlo už připravovat na válku, která naplno vypukne v 7.sérii... Holt HRy o trůny to prostě nikdy nebudou. Ale ta znělka supr! ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla totožná jako první, ne že by to mělo být špatně, ale přece jenom očekávání byla vysoká. Upřímně jsem čekal, že se toho stane trochu více. Nemyslím si, že se příběh nějak moc pohnul a poslední epizoda byla poměrně antiklimatická. A přes menší počet epizod, mi to přišlo, že je to stejně docela natahované. Furt je to ale velmi kvalitně napsáno a natočeno a divák se nechává unášet velmi dobrými efekty a lokacemi. Co mě zklamalo, tak byla Daemonova linka. V první sérii byla hodně nabitá, zde byla skoro uspávací. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že už je to snad dva roky, co jsem koukal na první sérii, mi chvíli trvalo, než jsem se do seriálu dostal. V těch osmi dílech tu navíc pořád bylo dost hluchých a nudných momentů. A kdyby nebylo posledních dvou epických epizod a sem tam nějakých těch dračích momentů, směřoval bych to k hvězdám třem. Takhle ale nakonec dobrý. Hra o trůny emoce vůči vlastně všem postavám ovládala výrazně líp. Nicméně i když jsem tady v prvních dílech neměl skoro komu fandit, tak v závěru se mi tu otevřely příběhy hned několika postav, na které jsem ve třetí sérii vysloveně zvědavý. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, jak moc jsem si užil první řadu, mě překvapilo jak moc se ta druhá pro mě vlastně táhla a až (nesmyslně kontroverzní) finále mě konečně navnadilo na tu správnou vlnu a najednou je konec a nás čeká dvouleté čekání. Největší pohlavek ode mě tvůrci dostávají za Daemonovu linku, kdy evidentně vůbec netušili, kam jeho postavu uklidit na pár dílů. Jinak to jsou pořád ty klasické Trůny, které máme rádi, ač v trošku horší technické kvalitě, což je i dáno větší mírou cgi a vůbec se nedivím, že si tu slibovanou velkou bitvu nechají někdy na potom. 4 série budou tak akorát, jsme v polovině a je cítit, že tvůrci budou trošku natahovat. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii podstatně lepší dialogy a práce s charaktery ženou diváka vstříc perfektnímu finále každý jedný epizody, přestože v každý z nich je pořád půl hodiny sraček navíc. Divák tak ve vší tý hře o trůny sleduje naprostý zbytečnosti, o který kdyby byla série ochuzená, zbylo by v rozpočtu na další dva díly, jež by bohatě stačily na dovyprávění příběhu. ()

Galerie (324)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení započalo v dubnu 2023 v Leavesden Studios ve Velké Británii. Několik týdnů se pak točilo ve Španělsku. Posléze se filmaři vrátili do Anglie – kromě ateliérů zavítali do exteriérů Walesu a Surrey, kde se filmovaly např. bitevní scény. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama