Reklama

Reklama

VOD (1)

Alicent je znepokojena Aegonovou Malou radou a Rhaenyra dospěje k osudovému rozhodnutí. (Max)

Recenze (53)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Během těch dvou let jsem asi trochu pozapomněl, jak kvalitní tento seriál je, ale tato epizoda mi to připomněla a rovnou se zařadila mezi ty nejlepší. Poutavé, atmosférické, velmi dobře zahrané a napínavé jako kšandy. A ten konec… skoro jsem ani nedýchal. Už jsem zase na HotD naladěn a těším se na zbytek série. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slubne pokracovanie vybornej serie. Obradne palenie ohna na jednej strane a zapalovanie svieci na strane druhej pri oplakavani vlastnych strat bolo poeticke. Nasledny hrdlorezovy nocny utok mal vo svojej priamociarosti, neobrabanosti a brutalite, sice obcas az parodicke znaky, ale pri tych typych balikoch sa to dalo akceptovat. Psychiku mladej nevesty sme mohli pozorovat uz v predoslej serii a bolo nam jasne, ze je tam nejaka psychicka.."vynimocnost", som rad, ze su tvorcovia konzistentny s touto postavou. ()

Reklama

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele

Disclaimer: V rámci kľúčových slov, čo vystihujú GoT a HoD, teda sex, násilie, fantasy, intrigy a šokujúce zvraty/smrte mi vyhovuje všetko okrem intríg. To proste nie je šálka mojej kávy a tu je tých intríg fakt veľa. Akože po tých super hodnoteniach, som myslel a očakával, že ma čaká super nabušený akčný násilný diel ako koniec prvej sérky, na ktorú sa to priamo napája. O to viac som bol frustrovaný z toho aký pomalý a nezáživný dej má sprevádzal celú epizódu. V strede epizódy som mal chuť to vypnúť a opäť už nezapnúť. Ten záver proste nezachráni toľko nudy predtým. Dúfam, že budúci dej sa to už trochu rozbehne... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch dvou letech se člověk musí chvíli zorientovat, než do toho vpadne, tudíž jsem pomalejší úvod uvítal. Přesto se tam toho hodně dělo, i když to tak na první pohled nevypadá. Závěrečná patnáctiminutovka s Daemonem a jeho rychlou akcí posunula děj znatelně dopředu a urychlila onu očekávanou válku. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou letech byl pro mě trošku problém se zorientovat v ději a hlavně si dát dohromady, kdo koho podporuje v chystané válce. Rychlý průlet první sérií v úvodu dílu mi moc nepomohl. Naštěstí měla první sérii v čerstvé paměti moje micka, tak jsem se v ději postupně zorientoval. Musím říct, že velice slušný pilotní díl, který měl sice hlavní funkci připomenout všechny důležité postavy a jediný silný moment vytáhl až v samotném závěru. Bohužel název epizody společně s několika momenty v průběhu dílu dost nelítostně vyspoileroval, co se stane a žalostně chyběl moment překvapení. Přesto velmi slušný úvodní díl. [84 %] ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama