Reklama

Reklama

Alicent je znepokojena Aegonovou Malou radou a Rhaenyra dospěje k osudovému rozhodnutí. (Max)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

dragon94

No nebylo to nejšťastnější to ne no. Zabít měli někoho u zadnich dveří do vnitřního komplexu. V tom by se dala absence stráží vysvětlit. Dal se prostě dostane jen malá prověřená skupina lidí a kdokoli jiný musí mít doprovod plášťů. A tady se právě nabízela nevyužitá možnost...

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

SeTTi

Nah.. Frajer se tam prochází u zábradlí k nádvoří s loučí v ruce.. A vůbec nikde nikdo není. Bylo to fakt blbě udělané. Kdyby tam sejmuli, alespoň dva strážné na chodbě, tak by to přeci jen působilo uvěřitelněji. Obzvlášť, když pak královna s dítětem běží přes několik chodeb a nepotká vůbec, ale vůbec nikoho.

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak oni údajně tuhle sérii berou zvolna. Asi nebude moc materiálu, takže je třeba tu předlohu trochu podojit.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Hodně se tam chodí a mluví o ničem. Jestli by měl pilotní díl nalákat, tak tohle asi nebyl pilot.

na příspěvěk reagoval Merengues9

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

MartyM1

Tak to zas uvěřitelné je. Obrovský hrad plný spletitých uliček, stojící na bedrech stovek "neviditelných" sluhů pohybujících se mimo hlavní koridory.  A člověk, který tam celý život prolézá ty nejhorší části by mohl mít celkem solidní představu o tom jak se někam neviditelně dostat. Asi tam mohli v záběru potkat nějakého strážného, ale zas tak špatně bych to neviděl.

na příspěvěk reagoval dragon94

MartyM1

MartyM1 (hodnocení, recenze)

Jako to vážně nikde nebyli stráže? Šli si tam jak na výlet :D Tohle je zatím pořád min. o level níž než Hra o trůny . Navíc ty postavy, až na Viseryse a Daemona, jsou takové mdlé a nevýrazné. 

na příspěvěk reagoval SeTTi

Reklama

Reklama