Reklama

Reklama

VOD (1)

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (56)

DC11 

všechny recenze uživatele

Pomalejší začátek přes politiku, která k tomu patří. Epická bitva, která je hodna GOT a HOTD. Už jsem si připravoval 5 hvězd protože i to, že se Rhaenys nevzdává mi tam sedělo jak byly vidět emoce v jejím obličeji. Ale sakra po první srážce když se otočí zpátky a jde hledat Vhagar to bylo jak když jde prase na porážku (letět u země přímo nad hradem kde každému je jasně, že se vynoří) protože takhle se v bitvě nezachová postava jejího charakteru. Pomalu mi to celou epizodu zkazilo. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Velkou většinu filmu se řeší stejné pletichy, jako vždy. Opět je všechno na stejné lince jemné nudnosti. Všichni se hádají o to, kdo půjde dřív umřít do války za samozvané krále. Královna zabraňuje nechtěnému početí, Daemon si na hrádku rozjíždí vlastní halucinogenní párty, Aegon se zlobí, že je hloupej a nikdo ho neposlouchá, Rhaenerys je přišlápnutá strachem. Do toho všeho jde sir Cole do války za svého krále, ze kterého je až nechutně vycvrkanej. Ale PAK přijde ta nejlepší bitva, co jsem kdy viděla. Při dračím boji mi stály chlupy po celém těle a nemohla jsem se vynadívat té ohromné podívané, která se mi naskytla. A ještě s bravurním koncem. Tady mě tvůrci opravdu velmi mile překvapili. Nářez jako kráva a fakt jsem si to užívala. Konečně jsem taky natěšená na další díl. Doufám, že se bude Aemondův čin brát s povděkem. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akce, na které sice seriál nestojí, ale kterou sakra potřeboval. Většinu času se sice dokážeme bez ní obejít, ale teď to vážně bodlo. Po celou tu dobu jsme budovali postavy a stavěli je na příslušná políčka na šachovnici a teď přišel ten mistrovský tah, kdy všechno zužitkujeme. Vidím tam malé neduhy především v první polovině epizody, ale vše odpouštím a za napínavý závěr dávám plný počet. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tolik očekáváná a všemi diváky přivolávaná akce je tu. Zpočátku si tento díl držel takový svůj politický standard, ale postupně vygradoval do grandiózního finále. Tento díl naservíroval souboj draků, který tady zatím neměl obdoby. Ať už v rámci tohoto seriálu, nebo napříč celou kinematografií obecně. S tím si tvůrci opravdu vyhráli a moc hezky se na to koukalo. Škoda, že ta závěrečná bitva nebyla ještě o něco delší. Hodně nečekaný závěrečný zvrat už byla potom jen třešnička na dortu. Zbývá už jen rozklíčovat, co si jednoočko tím přerostlým drakem vlastně kompenzuje. Nemohu se dočkat dalšího dílu. [88 %] ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda pokračovala v dejových líniách tých predošlých, aj tých nudných, aj zatiaľ nezmyselnej dejovej línií spytovania si svedomia Daemona, ktorý do bitky stále nevyrazil. Bitka bola fajn, kazili ju len draky, ktoré ako také povahu vykreslenú nemajú, ide len o bitku dvoch monštier. Dračie akcie mi nedávajú veľký zmysel, jedine len ten vizuálny. Máme tu dračích jazdcov, ktorí hovoria drakom akurát to, že majú útočiť a páliť oheň (rozhodne zaujímavejšie sú reálne bitky leteckých flotíl). Teda nevieme, ktorý z nich je najzručnejší, zatiaľ sme sa len dozvedeli, že veľkosť vyhráva a aj ten najväčší drak v dobrej tradícii predošlej série sa dokáže totálne schovať a tak prekvapiť menšieho, obratnejšieho draka. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama