Reklama

Reklama

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (59)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alan Taylor, režisér velmi nepovedeného dílu Terminator genysis a taktéž několika pětihvězdičkových dílů GOT (např. díl Za zdí - pro mě jedna z best epizod vůbec), ale také několika dobrých epizod Sexu ve městě... nám dnes naservíroval další skvělou práci. Zatím jednoznačně nejlepší díl Rodu draka a jednu z nej dračích bitev obou seriálů. Tleskám. Jednoočko je ryzí ďábel a zároveň velkej sympoš - což je vzkutku vražedná kombinace  ha ha... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akce se povedla, to souhlasím. Nicméně v jednu chvíli začínalo být jasné, jak to celé bude. Pokud jde o vývoj, tak ten je také zajímavý, ale jeho dozvuky přijdou v dalším díle. A to teprve bude, alespoň za mě, ta pravá podívaná. Btw. stejně si myslím, že ten dračí souboj byl jenom kvůli půlce série. Což je vlastně strašně čitelné, protože divák něco takového očekává. Pak tu mají mají být překvapení a zápletky... ()

Reklama

FlowTekk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od 1. dílu druhé série, kde se mi změna v porovnání s knihou nelíbila a přišlo mi, že jsme o trochu přišli, tak změna v tomto díle se opravdu vydařila a mně se obnovila důvěra ve scénáristy. Jednoznačně nejlepší epizoda celého seriálu s velmi emotivním koncem. Dračí bitva skvělá, narozdíl od Long Night zde bylo vidět, co se děje přehledně a dávalo to hlavu a patu, takže všechna čest celé crew. Jen tak dál, těším se na další epizody. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentáře chrochtají blahem a rozdávají pětihvězdičky… tak se na ten zázrak podíváme: (desátá minuta) zatím se jen žvaní… (dvacátá minuta) stále se jen žvaní… (třicátá minuta) “nudíte mě… všichni mě nudíte” jak trefné... (čtyřicátá minuta) ano, stále se žvaní… (42 minuta z 54 minut stopáže) začala úřadovat pec s křídlama… a konečně je na co koukat. Tedy 20% času epizody (na konci) je na plný počet. 80% epizody je klasický odpad. ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politický boj o korunu je zajímavý, ale dračí bitvy jsou to hlavní, nač všichni čekají a co dodává seriálu sílu. To se jasně ukázalo už na konci první série. Tentokrát hodně ubylo vaty na úkor akce a hned je to poznat v kvalitě epizody. Teprve tady začal opravdový Tanec draků. 90%.  Spoiler:  O remízu tentokrát tak úplně nejde, Aegon vydrží víc, než by se zdálo. I když... ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama