Reklama

Reklama

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (44)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí skvělé epizodě přichází očekávané vystřízlivění. Postavy mezi sebou musí pořešit předchozí události a opět nemůžu říct, že je to nuda a že se tam nic neděje. Rozhovory mezi postavami jsou stále super a neustále během sledování jsem do tohohle seriálu maximálně ponořen. Stali se zde zajímavé věci a v následujících dílech bude co sledovat (o tom nikdo nemůže pochybovat). Scény mezi Rhaenyrou a jejím synem Jacaerysem jsou výborně napsaný a jejich poslední scéna v této epizodě mě dobře nalákala na budoucí události. Deamonova linka bohužel zaostává a tvůrci tuhle postavu posouvají na vedlejší kolej oproti první sérii a je to škoda. No nic, teď zase čekat na další pondělí. :) ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It s just a meat." Solidní díl, snad už brzko zkape ta šikmooká špína, co našeptává rhaenyře, totálně zbytečná postava. Kvalitou kecajících scének (na kterých stojí celý seriál) byl tento díl mnohem lepší než oba předchozí dohromady, oproti první sérii pořád extrémně slabé a jak odešel Otto, je to přehled nudnejch a nezajímavejch postav. Poprvé nebo po druhé za tuhle sérii dobrá scénka s Daemonem, jak dostal výsměch od říčních lordů. Solidní malá rada a přehlížení Alicent. Jinak scénky s Rhaenyrou jsou tak nudné a nezajímavé, že bych je nejradši přetočil a o těch ne*rech velaryonech a dalších černejch "targaryenech" se nemá smysl ani zmiňovat, hodil bych je Vhagar k snídani. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť výnimočne prepracované vyhnutie sa akcii vo fantasy seriáli so stredovekým svetom zmietaným vojnou a vysokým rozpočtom. Daemon sa snaží neriešiť konflikty dračou cestou, dopláca ale na priveľkú dôveru. Halucinácie mu pokračujú. Aemond je naturálne povolaný slúžiť vlasti, ale jeho brat ešte nevydýchol. Cole ani Alicent s tým nie sú spokojní. Jacaerys dostáva dobrý nápad, ale môže byť nakoniec kontraproduktívny ku tomu Daemovmu. Rhaeneyra si vyberá klebetný spôsob vedenia vojny. Snáď budú nabudúce aj kvalitnejšie dramatické scény. Prvá séria ich mala požehnane aj v epizódach bez akcie. ()

PunisherEDNA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda jen potvrzuje, že druhá série House of the Dragon se ubírá špatným směrem. Aegonovo přežití, místo aby vedlo k zajímavému vývoji, z něj udělalo spíše karikaturu, která bude pravděpodobně šikanována Aemondem. Scénáristé se znovu projevili jako amatéři, když nedokázali jasně vyřešit osud draka Sunfyre. Místo dramatického momentu dostáváme zmatenou a nelogickou informaci z úst Rhaenyry, což navíc ignoruje kontinuitu s Game of Thrones. Epizoda byla prázdnou výplní, kde se prakticky nic nestalo. Postavy jako Daemon jsou opět nevyužité, dialogy nudné a děj stagnuje. Linka s Vermithorem, kterého má ovládat bezvýznamný sedlák, působí absurdně a směšně. Seriál, který měl potenciál stát se hitem, ztrácí dech. Bez výrazného děje, zajímavých postav a smysluplné akce se House of the Dragon propadá do průměru a riskuje, že ztratí nejen diváky, ale i svou reputaci. Pokud se tvůrci rychle nezmění kurz, tento seriál čeká nevyhnutelný pád. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na válku není jen: Hej, jdeme do toho! Dohody, intriky, nabídky, výhružky. Někdo by jistě rád, aby každý díl vypadal jako čtvrtý, ale kdo četl Píseň ledu a ohně, ví, že Martin nenapsal nonstop akci. A jeden z mých nejoblíbenějších, Hostina pro vrány, jsou intriky od začátku až do konce. Proto kvituji, že tvůrci rozehrávají pomalu a jistě hru o trůn. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama