Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (44)

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V minulém díle byla bitva a co se má tedy čekat v nejnovějším? Zase dialogové „porno“, kde se přeživší potýkají s následky bitvy.   Je vidět, že se rozhodli dělat některé díly výplňové, samé dialogy a žádná akce. Žádná useknutá hlava, ani trochu. Spíše se blíží už poslední tři díly, které nám vyjasní, jak bude další sezóna za 2 roky pokračovat. Nesmíme zapomenout i příběh jedné postavy v Králově přístavišti, která mi začala dost lézt krkem. Až dneska jsem si sehnal o ní informace, že tam není pro nic za nic. Jedná se o kováře Hugha, který, dle mých informací, dle Wikipedie, bude mít velmi důležitou roli v dalších epizodách. Asi je to nejhorší díl letošní sezóny. Asi jsem chtěl víc, a tak další dialogový díl, který nic neposunuje je velké zklamání. Záleží tedy na režisérovi, jak se k tomu postaví. Bohužel je opravdu na dílech Rodu draka vidět, že je dělají různí režiséři. Buďto jsou dialogové epizody kvalitní a je to zábava na ně koukat. Nebo je vidět menší zkušenost režiséra, a tak se herecké koncerty nekonají.Hodnocení: 50 % ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí skvělé epizodě přichází očekávané vystřízlivění. Postavy mezi sebou musí pořešit předchozí události a opět nemůžu říct, že je to nuda a že se tam nic neděje. Rozhovory mezi postavami jsou stále super a neustále během sledování jsem do tohohle seriálu maximálně ponořen. Stali se zde zajímavé věci a v následujících dílech bude co sledovat (o tom nikdo nemůže pochybovat). Scény mezi Rhaenyrou a jejím synem Jacaerysem jsou výborně napsaný a jejich poslední scéna v této epizodě mě dobře nalákala na budoucí události. Deamonova linka bohužel zaostává a tvůrci tuhle postavu posouvají na vedlejší kolej oproti první sérii a je to škoda. No nic, teď zase čekat na další pondělí. :) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějaké to zklidnění po boji se dalo čekat. Tak by tomu bylo i po skutečné bitvě. Přeskupit se....jak s oblibou používají Amíci ve filmech. Zareagovat na vývoj a promyslet strategii. Ostatně jak zaznělo...žili jsme v době míru, o válce nic nevíme. Trochu se to podobá dnešní situaci ve světě. Velká válka klepe hned na dvoje dveře a mnozí tomu ani nemohou uvěřit, natož aby byli připraveni. Tato epka není zrovna zábavná, ale pořád něco do sebe má...aspoň pár zvratů se událo. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pro asoiaf-fila je to extrémně nudné. Neděje se tam vůbec nic. Koho napadlo zavřít Daemona na tři díly do Harrenhalu dát mu houby a nechat si ho hrát na Scooby Doo záhadu? Totálně vykleštili jeho charakter. Je mi z tohohle dílu normálně smutno a úzko. Zatím pokaždé když zdechla nějaká main postava tak v dalším díle sledujeme jeho nejbližšího dvacet minut brečet, už to není Rod Draka ale Údolí Slz, tyvole. Fuck off už taky začínám brečet, ale z toho jak moc se to táhne. Kde je tomuhle konec? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na válku není jen: Hej, jdeme do toho! Dohody, intriky, nabídky, výhružky. Někdo by jistě rád, aby každý díl vypadal jako čtvrtý, ale kdo četl Píseň ledu a ohně, ví, že Martin nenapsal nonstop akci. A jeden z mých nejoblíbenějších, Hostina pro vrány, jsou intriky od začátku až do konce. Proto kvituji, že tvůrci rozehrávají pomalu a jistě hru o trůn. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama