Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! O něco málo lepší než předchozí díl, kde se kromě toho, že halucinogenní Démon vylízal kundu své mámy vůbec nic nestalo. Tady se děj sice taky prakticky nepohnul z místa, ale přeci jenom to žvanění bylo o něco málo zajímavější. Místy mám pocit, že si z diváků tvůrci tak trošku dělají prdel. Například, když v úvodu ukážou pochodující armádu a navnadí vás, že by se něco snad mohlo konečně dít a následně se odehraje jen 2minutový dialog mezi 8 očima. A takhle je to v tomto seriálu bohužel se vším. Dokonce ani ty lesbické hrátky nedotáhli do konce a mohli epizodu zachránit aspoň ukázáním koz. Cítím tady nějaký tunel, protože jako divák zde zkrátka nevidím vůbec v ničem využitý tak obří rozpočet. Minimálně na seriálové poměry. [60 %] ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutné, že i tohle bylo lepší než předchozí díl. O slabou hvězdičku zvedám hlavně díky drakům, kteří jsou v každém díle opravdu vydaření. Jinak se nedaří téměř nic. Můžu vlastně jako kolovrátek opisovat své předchozí komentáře. Protože Daemon STÁLE halucinuje a z jakéhosi neznámého důvodu se spřáhl s vševědoucí ježibabou, Rhaenerys má stále stažený půlky (i když její dar byl mimořádně chytrý tah), Aemond a Aegon se vůbec nevyvedli a nebojí se svoji neschopnost dát najevo. Opět se neplýtvá pouhými náznaky jakéhokoliv posunu v ději či akce. Slabé 3*… ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemon a jeho blouznění pošesté za sebou je už více než otravné. Kdybychom to dostali v jednom díle včetně všech jeho přeludů a otravných cameí, tak to beru, ale takto nás tvůrci obírají o drahocenný čas a vůbec to neslouží svému účelu. Bohužel ani zbytek epizody toho nemá moc co nabídnout. Snad vše okolo Aemonda, Hightowerů či polomrtvého krále je zajímavé, ale Rhaenyra má ve druhé řadě slaboučký příběh. Sice rozumím jejím pochybám o svém vedení a polemizování nad kralováním, ale až moc už přešlapujeme na místě a na seriálu je to hrozně cítit. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak jak to s těmi Draky je? Chvíli se chová jako zvíře, chvíli jako velice inteligentní tvor. Teď si ještě ke všemu budou vybírat jezdce, tady si někdo spletl franšízu tohle není svět Eragona, i když tam to propojení mezi drakem a jezdcem dávalo větší smysl. Rozpoutat chaos v hlavním městě chytrý nápad. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa pokračuje v tradícii robiť seriál nudným. Osedlanie a skrotenie draka tu nemáme, zdá sa, že drak si prvýkrát len tak svojhlavo vybral. Bitky žiadne, ani len muž proti mužovi. Odseknutie ruky, čo spustí slabšie napätie, to už áno, ale aj tak to nikto nevybičoval na maximum. Aegon sa z toho pravdepodobne, aj keď poznačený, vylíže. Aemond sľubuje bitku a máme tu jeho chladnokrvné rozhodnutia, žiadnej sa ale nedočkáme. A Daemon má stále sny, spomienky a halucinácie. Ale v tejto epizóde sa dozvieme, že sa niečo zmení. Tempo seriálu pravdepodobne ale nie. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama