Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

halogenka 

všechny recenze uživatele

Druha serie RD je zatim jedno velke zklamani. Scenaristicky je to hodne slabe - kazda epizoda ma udesne naredeny dej, coz se tvurci divakum snazi vzdy “vynahradit” jednou radobysokantni scenou (vrazda ditete, plnocelna nahota jednoocka, incestni sen uz 4 epizody halucinujiciho Daemona, lesbicka scena), ktera z toho ale couha jak ruka z hrobu. Rezijne to taky moc neslape, tempo je pomale, cele je to priserne a zbytecne ukecane a tech par dramatickych scen nema ten spravny efekt. Tato serie tak jen neumele a nudne pokracuje v tom, co uz udelala serie prvni - v budovani postav a zapletek. Meh! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v dalším díle přináší Rod Draka přesně to, co od něj očekávám. Intriky, nepokoje a draky! Jasně, chybí sex a mordy, ale tak třeba v další části. To popíchnutí prostého lidu bylo velmi chytré, páč lid, když se nasere, nejde zastavit. Co jen nechápu, stejně jako v minulosti, že tu pořád někdo fňuká, jak je nespokojen, ale přitom sjíždí další díly jen to sviští. Mě, když něco nebaví, tak se přestanu prostě dívat. Takhle jsem asi naposledy zaříznul po čtvrtém dílu (a i to už bylo pozdě) Půlnoční mši... nač ztrácet čas s něčím, čemu pak dávám hvězdu dvě, a pak tu psát zoufalé komenty... ()

Reklama

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak jak to s těmi Draky je? Chvíli se chová jako zvíře, chvíli jako velice inteligentní tvor. Teď si ještě ke všemu budou vybírat jezdce, tady si někdo spletl franšízu tohle není svět Eragona, i když tam to propojení mezi drakem a jezdcem dávalo větší smysl. Rozpoutat chaos v hlavním městě chytrý nápad. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa pokračuje v tradícii robiť seriál nudným. Osedlanie a skrotenie draka tu nemáme, zdá sa, že drak si prvýkrát len tak svojhlavo vybral. Bitky žiadne, ani len muž proti mužovi. Odseknutie ruky, čo spustí slabšie napätie, to už áno, ale aj tak to nikto nevybičoval na maximum. Aegon sa z toho pravdepodobne, aj keď poznačený, vylíže. Aemond sľubuje bitku a máme tu jeho chladnokrvné rozhodnutia, žiadnej sa ale nedočkáme. A Daemon má stále sny, spomienky a halucinácie. Ale v tejto epizóde sa dozvieme, že sa niečo zmení. Tempo seriálu pravdepodobne ale nie. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemon a jeho blouznění pošesté za sebou je už více než otravné. Kdybychom to dostali v jednom díle včetně všech jeho přeludů a otravných cameí, tak to beru, ale takto nás tvůrci obírají o drahocenný čas a vůbec to neslouží svému účelu. Bohužel ani zbytek epizody toho nemá moc co nabídnout. Snad vše okolo Aemonda, Hightowerů či polomrtvého krále je zajímavé, ale Rhaenyra má ve druhé řadě slaboučký příběh. Sice rozumím jejím pochybám o svém vedení a polemizování nad kralováním, ale až moc už přešlapujeme na místě a na seriálu je to hrozně cítit. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama