Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak jak to s těmi Draky je? Chvíli se chová jako zvíře, chvíli jako velice inteligentní tvor. Teď si ještě ke všemu budou vybírat jezdce, tady si někdo spletl franšízu tohle není svět Eragona, i když tam to propojení mezi drakem a jezdcem dávalo větší smysl. Rozpoutat chaos v hlavním městě chytrý nápad. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v dalším díle přináší Rod Draka přesně to, co od něj očekávám. Intriky, nepokoje a draky! Jasně, chybí sex a mordy, ale tak třeba v další části. To popíchnutí prostého lidu bylo velmi chytré, páč lid, když se nasere, nejde zastavit. Co jen nechápu, stejně jako v minulosti, že tu pořád někdo fňuká, jak je nespokojen, ale přitom sjíždí další díly jen to sviští. Mě, když něco nebaví, tak se přestanu prostě dívat. Takhle jsem asi naposledy zaříznul po čtvrtém dílu (a i to už bylo pozdě) Půlnoční mši... nač ztrácet čas s něčím, čemu pak dávám hvězdu dvě, a pak tu psát zoufalé komenty... ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemonova trip houbičková linka mě vůbec nebaví...je to další postava chaosu, trestuhodně postavená do kouta. Nevím jestli byl takto rozvláčný Martin, nebo je problém v adaptování knižní předlohy, ale nefunguje to jak by mohlo...mělo. Ale umím si představit, že třeba scéna s Kouřomořem byla...mohla být skvěle napsaná, ale tvůrci seriálu ji nedokázali lépe, napínavěji prodat. Na druhou stranu se jim v závěru povedlo vzbudit mou zvědavost. Jak to bude dál, jak to dopadne s nečekaným dračím jezdcem? PS: Ta hojně propíraná cicmací scéna mě nijak nepobuřuje, uměle protlačované lesbičanství v tom nevidím. ()

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší díl. Nejzbytečnější a nejhloupější postava, u které jsem doufal, že zkape už pár dílů dozádu bude mít lesbo-románek s Rhaenyrou. Samoúčelná homoscéna. Scéna s osedláním draka stála fakt za hovno, nebyla vůbec napínavá a nejradši bych ji přetočil. Dobrá byla scénka Larys-Aemond, kdy si uz myslel, ze je hand, ale mel pro nej jen dojit. Ale to je dost málo na díl co má hodinu a 15 minut. A doufám že už pokapou dementní černí Velaryoni. Osedlání random negr*m draka bylo nudný, předvídatelný a o ničem. Daemonova linie je pořád slabá a otravná, ale tenhle díl tak 1000x lepší něz co se dělo na Dragonstonu nebo v africké Driftmarce. ()

GinaT

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takže v téhle serii se už asi nikam dál moc neposuneme-hlavně z toho vyždímat co nejvíc serii žejo :-( Tenhle díl reálně obsahoval 2 scény které mají pro posun děje nějaký význam - jinak vata vata, povinná lesbo líbačka a čekání na další díl.  Ideálně by se už mohli začít víc věnovat postavám které budou pro budoucí story (tedy pokud se budou držet knih víceméně i nadále tak jako doted) podstatné a ne jim věnovat jednu scénu v každém druhém díle a místo toho věnovat 80% času tomu jak Daemonovi šibě. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama