Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší díl. Nejzbytečnější a nejhloupější postava, u které jsem doufal, že zkape už pár dílů dozádu bude mít lesbo-románek s Rhaenyrou. Samoúčelná homoscéna. Scéna s osedláním draka stála fakt za hovno, nebyla vůbec napínavá a nejradši bych ji přetočil. Dobrá byla scénka Larys-Aemond, kdy si uz myslel, ze je hand, ale mel pro nej jen dojit. Ale to je dost málo na díl co má hodinu a 15 minut. A doufám že už pokapou dementní černí Velaryoni. Osedlání random negr*m draka bylo nudný, předvídatelný a o ničem. Daemonova linie je pořád slabá a otravná, ale tenhle díl tak 1000x lepší něz co se dělo na Dragonstonu nebo v africké Driftmarce. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemonova dejová línia začína byť otravná. Nie tak, ako keď Weiss a Benioff nevedeli čo s Aryou (tak ju na niekoľko sérií poslali robiť nezmyselné veci, na nezmyselné miesto, s nezmyselnými postavami, pričom jej storka po celý ten čas nedávala sebemenší zmysel), len otravná. Všetky ostatné (nedivácke) pasáže sa ale proste musia stať, a keď tu diváctvo vyplakáva, že to nie je  na efekt, nelogická, prvoplánová torture-porn šaškáreň ako takmer celá druhá polovica Hry o tróny, možno by si bolo dobré prečítať predlohu. Za mňa doteraz najlepšia epizóda, hlavne čo sa týka možnosti vcítenia sa do Rhaenery a Alicent a ich dilem. Všetko postupne dospieva tam, kam má. Politika, aj emócie. Skvele napísané a teší ma priestor pre moju obľúbenú postavu z knihy (White Worm). ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po jeden a pol serii v pomerne stabilnej kvalite prichadza bizarna epizoda. nic-nedianie kulminuje, pricom dietlove socialisticke serialy mi pridu vyrazne akcnejsie i aktivnejsie. pri samoucelnych homoscenach uz automaticky davam hviezdicku dolu, kedze tieto nikoho nezaujimaju a ani nevzrusuju, mozno s vynimkou zopar aktivistickych bojovych lesieb. nuz a napokon seasmoke vystalkuje zvysneho clena milli vanilli, o ktoreho sa doteraz dej ani len neobtrel. keby slo aspon o druheho corlysovho bastarda, ktoremu vyvoj dlazdil v uplynulych dieloch cestu a vkladal donho anticipaciu divaka, davalo by to zmysel. uz nech sa to konecne pohne a cely ten neprehladny komparz sa preriedi. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacina me to stvat, je tam milion postav, které zdánlivě nemají význam, aby třeba za 5 epizod, přinejhorším v přístí řadě, měli. Problém je, že jim nejsou napsané dobré scény a jsou krátké. 100x bych se radši díval na trampoty krysařů, než smutného Geralta (bastard?) a jeho nemocného dítěte, ale je mi jasné, že v posledním díle nebo v přístí řadě bude mít význam. Kluci bastardi maj aspoň potenciál do přístího, předposledního, dílu. Ta dcera, už ani nevím koho, s Daemonem měla tak 5 minut prostoru za celou řadu, teď je u nějaké paní jak z Princezny Nevěsty a asi si osedlá draka, doufám, že dřív než v posledním díle. Daemonova halušky už jsou druhým dílem přes dáru, ale předpokládám, že v posledním díle se konečně někam pohne. Prostě to rozmělnění je znát a cucání z prstu nad rámec předlohy vs. skoky x let dopředu z minulé řady, maj jasného vítěze. Zlatý Sapochnik, možná to je důvod přoč od projektu pláchl. Z těch 6+ hodin letos zatím stálo za něco tak hodina. Kdo by to byl čekal, že dvě nejlepší věci co v roce 2022 byli a to The Boys i HoD, které dostali pečlivý nadstandardní časový treatment 2 let, budou taková mizérie. Ale ti Boys alespoň vytáhli druhou půlku. Tady zůstávaj kvalitní herci, skvělý design, občas velmi slušně napsaný a zahradný dialog a velmi zřídka skvělá scéna. Za mě je to málo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! O něco málo lepší než předchozí díl, kde se kromě toho, že halucinogenní Démon vylízal kundu své mámy vůbec nic nestalo. Tady se děj sice taky prakticky nepohnul z místa, ale přeci jenom to žvanění bylo o něco málo zajímavější. Místy mám pocit, že si z diváků tvůrci tak trošku dělají prdel. Například, když v úvodu ukážou pochodující armádu a navnadí vás, že by se něco snad mohlo konečně dít a následně se odehraje jen 2minutový dialog mezi 8 očima. A takhle je to v tomto seriálu bohužel se vším. Dokonce ani ty lesbické hrátky nedotáhli do konce a mohli epizodu zachránit aspoň ukázáním koz. Cítím tady nějaký tunel, protože jako divák zde zkrátka nevidím vůbec v ničem využitý tak obří rozpočet. Minimálně na seriálové poměry. [60 %] ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama