Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyra se snaží získat výhodu neobvyklými prostředky a Daemon naléhá na mladého lorda, aby povýšil jeho muže. (Max)

Recenze (50)

GameOfThrows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristi se určitě nechali ovlivnit Tour de France a soutěží o kolo, protože tohle mi přišlo v principu dost podobný. Nechci už mluvit o kvalitě, potenciálu nebo cokoli dalšího, to už je dávno pasé. Když si odmyslím draky tak je z toho dost nudnej středověk. Úplně se z toho ztratila mystika a kouzla. Prostě mi nikdo nevezme názor, že tvůrci reklam na Kláštornou by udělali 100x lepší seriál (od příběhu, scénáře a výběr postav..) než tyhle jelita. Tečka. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Našel jsem tu asi půl tuctu komentářů začínající slovem “konečně”… konečně co? Běží to 45 minut (nejlepší epizoda řady se rozjela v 42 minutě - proto i ta má jen dvě hvězdičky) a doslova NIC se neděje. Nebo je zase řeč o posledních deseti minutách, kdy se má “konečně” něco dít? Má to hodinu tak uvidíme… (o 5 minut později). Jo ták… to vlhnutí “konečářů” je kvůli Vermithorovi a velmi solidní grilovačce. Každopádně opět epizoda, kde (nečekaně) za něco stojí jen posledních 10 minut. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně! Po dvou slabších dílech, které mě i tak pořád dokázali bavit, tak přichází předposlední epizoda, která je perfektní. Daemonova linka poprvé za celou dobu v druhé sérii je super a vidím kam to tvůrci vedou tuhle postavu. Sice to má svoje mouchy a v předchozích dílech to nebylo ono, ale teď se mi to líbí. Rhaenyra se nadále snaží získat dračí jezdce a tady taky to dostálo svého posunu a jsem za to strašně rád. Pasáž s Vermithorem mi brala dech a přiznám se, že je to poprvé za celou dobu od dob Hry o trůny, kdy jsem měl z draka strach a respekt zároveň. Tahle pasáž se povedla na výbornou. No a konec (ačkoliv jednu věc jsem nepochopil, ale to je jedno) mi nadělil husinu a obrovský nadšení. Poslední záběr je krásnou perlou za touto epizodou a já už se netrpělivě nemůžu dočkat dalšího pondělí, kdy dorazí finále druhé série. Těším se. :) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nějaké době epizoda na plný počet. Asi by nedávalo smysl, kdyby draka získal úplně někdo nový. Museli to být ti, které jsme nenápadně sledovali celou druhou řadu. A já jsem za to rád, poslední patnáctiminutovka vlastně zachránila celý díl - skvěle natočené a hrála i slušná hudba. Ještě oceňuji malinkého prcka, který si rozhodně nenechá srát na hlavu, a Daemonovi to pořádně ukázal. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je super, že se něco děje, ale přijde mi, že většina lidí si tu ujíždí na tom, že někdo dal velký CGI rozpočet na draky, takže to přirovnávají k vrcholům GoT. To však nebylo o velkých CGI orgijích, ale o intrikách a skvělých postavách. Tady je furt Daemon na tripu, Alicent dělá zas nějaké píčoviny, Jace měl klasicky jeden dialog a pak táhnul někam do prdele. Jako tenhle díl je mimo dračích jezdců zas jenom vata. Úvodní scéna a finále jsou super, ale pokud tahle série bude fakt jen o nových jezdcích a ještě babyvraždě, tak to potěš. Protože se tam jinak furt nic zvláštního neděje a to už zbývá jen jeden díl. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama