Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aegon se postupně smiřuje se svým osudem mrzáka. Aemond nabírá síly na nadcházející válku. Daemon dostane možnost nahlédnout do budoucnosti. Rhenyra shromažďuje její a Daemonova vojska. (Varan)

Recenze (74)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto mala vyzerať maximálne predposledná časť, určite nie finále. Za 70 minút nám tvorcovia znova predniesli množstvo vaty, ale aj niekoľko veľmi dobrých scén (poklaknutie Daemona, konfrontácia Corlysa, samotný záver). Epizóda ale ako celok príliš dobre neobstála rovnako ako celá druhá séria, ktorej dávam 6/10. Pre porovnanie, prvú by som hodnotil solídnou osmičkou, pokles je teda z môjho pohľadu zjavný. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo si stejně naivně jako já myslel, že je možné během 7 epizod pořešit shánění armády, aby se alespoň v závěrečném díle mohlo něco epického udát, ten bude zřejmě zklamaný. Seriál nezklamal a dokonce i poslední díl se táhne ve velmi podobném duchu. Cítím tady jasný signál [čti: kopanec vší silou do prdele posledních zbytků fanoušků], že Rod draka bude mít minimálně 10 sérií, z nichž bude minimálně 5 sérií čistého času Démon halucinovat, což je vážně obrovská zábava sledovat. Bez debat nejubožejší finále série, které GoT a HoD doposud přinesly. V rámci této ubohé druhé série jsem měl neustálý pocit, že sledujeme příliš nepovedený "Part 1" před epickým "Part 2". Bohužel, tento Part 1 má 8 hodin, což je trošku moc. Tvůrci trošku až bezmezně věří, že o své fanoušky nemohou přijít a seriál dokoukají už z povinnosti. Jen aby se nepřepočítali. [40 %] ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně tvůrci umí lepší díly. Na to, že se mělo jednat o konec série, tak to mělo spíš charakter předposledního dílu. Sice jsme viděli několik obratů, ale nic nečekaného. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez ohledu na to, že mi tato poslední epka nepřišla ani trochu uspokojující pořád platí, že je druhá řada lepší, než ta první. Samozřejmě to pořád nestačí na první řady GoT, ale určitě jde o nadprůměrné fantasy. Na můj vkus toho nechali tvůrci hrozně moc na příště. V závěru epky vidíme jak moc vrtkavá je štěstěna a kdo se žene záhubě vstříc. Souhrn toho kam se děj posouvá, obnažil v celé kráse, že i v rukou Condala se už tak košatý svět Martinova světa rozrůstá. Resp. získává další kořeny, které odkazují k GoT. Takže ano, spokojenost a tentokrát se na třetí řadu těším. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní zakončení sezóny. Všichni hlavní aktéři dostanou prostor, něco se konečně pohne správných směrem. Silné oznámení důležitosti jedné postavy, která by se dala využít k dobrému špehování. Má to atmosféru, jistou kameru, úžasný vizuál. S výsledkem jsem spokojený. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako finále druhé řady je to slabší, ale jako příprava na budoucí dění je to super. Baví mě číst komentáře, kde padají slova "je to hrozný jako 8 série Hry o trůny...je to nuda...nikam se to neposunulo" opravdu? V tom případě lituji tyhle jedince. Tvůrci druhou sérii natáhli kvůli tomu, aby si více upevnili základy na 3 a 4 sérii, kdy již dojde na válku na kterou od konce 1 série čekáme. Užívám si to. Jinak co se týče technické stránky přišlo mi, že díl byl v pár momentech slabší (Daemonova vize vypadala divně). Jinak je to, ale standardně natočená epizoda Rodu Draka na kterou jsme zvyklí. Poslední minuty jsou luxusní a Ramin Djawadi složil další svůj masterpiece...husinu jsem měl a úsměv na tváři...Ramin Djawadi is the prince who was promised! Condal slibuje již totální válku a já jsem hodně zvědaví, jak se jim to povede. Takže za 2 roky, čau...jo a mezitím dorazí příští rok další spin-off A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Jako fanoušek Západozemí se nemůžu zlobit. :-) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda slúžila ako príprava vojny. Tylandova dejová línia rozosmiala, Rhaenyerine dialógy s Daemonom a Alicent priniesli trocha drámy. Inak opäť zbytočná konverzačná epizóda vykastrovaná, čo sa týka akcie, napätia a kvalitného rozvoja postáv. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo jako finále řady dost dobrý joke (nebo prostředník). Ani neví jestli k smíchu nebo k pláči byly zcela zbytečné scény s tím přeoperovaným chlapem (co tvrdí že je lesba), pere v bahně (jako chlap) a všichni jsou překvapení, že přebere (a uchlastá) jiného chlapa :D. Každopádně je jasné, že DEI dohled musel chrochtat blahem :). Tak zase za dva roky 8 epizod žvanění a pak třeba (v roce 2028) už konečně budeme sledovat něco trochu podobného Hře o trůny. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně, takže černochy s příšernýma umělýma parukama už tu máme od začátku, už chyběla jenom transka! Admirál Lohar? To jako fakt? Ale jinak velmi slušné zakončení druhé série a závěrečné defilé vpravdě epické a natěšující. A kdo čekal závěrečnou bitvu v půlce seriálu, tak je zřejmě úplně na hlavu - takže dobře vám tak paka  :-)) Naopak, rozehráno máme skvěle a máme se tudíž rozhodně na co těšit. A svět GoT není vůbec zdaleka jen o bitvách. Jestli jste to do teď pořád nepochopili, běžte si pustit raději večerníčka a neskuhrejte tu. Nemyslím si, že tentokrát budem čekat opět 2 roky, tohle bylo vyjímečně kvůli velké stávce atd. Jinak velmi emotivní scéna s Démonem, dračí jezdec buran dost na ranu a Ramin jako obvykle geniální. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dialogy vybroušený klenot seriálové sezóny letošního léta a jeden z těch hlavních důvodů, proč se nejen vyplatí držet ochrannou ruku nad zatracovanou službou Max, ale proč taky chvátat do roku 2026. Teď už je ten střet skutečně nevyhnutelný. A ten hudební podkres na konci? Kdo tomuhle dá tři a míň hvězd, by měl být zbaven svéprávnosti. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chcete mi říct, že rozpočet na dračí bitvy jste utopili v jedné krátké šarvátce v půlce série a zbylo jen na trapný zápas v blátě, z něhož vůl "povstane" coby plemenný býk..? Tak tomu se říká sešup... Daemonova linka je celou sérii jeden velký vtip, aneb jak uklidit zajímavou postavu a sešrotovat dle současných pravidel, aby vyústěním byla ta nejméně překvapivá věc... Až se mi začalo stýskat po osmé sérii GoT... A to jsem byl zprvu i totu to sérií nadšen... ()

Reklama

Reklama