Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (83)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu naprosto po všech směrech dokonalé. Je až úžasné kolik věcí se za jednu epizodu stane a přitom není nic uspěchané a vše je přirozené. Criston se nám pěkně zamiloval a už nemá vřelý úsudek. Jsem zvědavý, kam povedou kroky ostatních po tomto činu. Je to dobře rozehrané a člověk tam vidí tu rozervanost uvnitř rodu a jejich pozvolný pád. ()

Pjenkys 

všechny recenze uživatele

Já vážně nechápu, proč tenhle seriál, podobně jako Hra o trůny, má tak vysoké hodnocení. Dobře, možná je to první pořádné béčko ze středověku, kde se řeší témata jako v Ordinaci a je to přesně to, co běžný divák chce. Ale jinak? První tři díly jsem si říkal, ok, je to nuda, ale holt úvod nějakou dobu zabere. No a kam jsme se dostali ve 4. a 5. díle? Normální červená knihovna. Čtvrtý díl ještě dobrý, Daemon to tam pošéfil, pak to pošéfila princezna, docela sranda, kdyby to byl jeden díl z deseti. Ale teď svatba? Nejdřív ten milostný rozhovor na lodi. Jako vážně? A pak žárlivá vražda před svatbou. Jako vážně? Prostě proč? Proč celý ten díl vůbec existuje? Nebo vlastně, proč celý seriál existuje? ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizody mě nedokážou příliš okouzlit. Je tady málo všeho. Chybí lepší dialogy, propracovanější podání motivů hlavních postav i celkový čas strávený se zúčastněnými, aby jejich pohnuty měly tu správnou energii a tah na bránu. Je to pro mě polovičaté. Chtělo to ještě inkubaci v scénáristické místnosti. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si semnou v téhle epizodě pěkně pohráli. Vím sice jak Viserys skončí, ale i tak jsem si asi čtyřikrát během epizody byl jistý, že už sleduju jak král umírá. For real, vypadá to že přestal dýchat a umřel jen aby tam byl prostřih na další scénu kde je zase čilej lol. Poslední záběr s krysou je zatím nejlepší záběr v celé sérii. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama