Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (83)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si semnou v téhle epizodě pěkně pohráli. Vím sice jak Viserys skončí, ale i tak jsem si asi čtyřikrát během epizody byl jistý, že už sleduju jak král umírá. For real, vypadá to že přestal dýchat a umřel jen aby tam byl prostřih na další scénu kde je zase čilej lol. Poslední záběr s krysou je zatím nejlepší záběr v celé sérii. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No mne jakožto velkému japanofilovi přišlo fantastické, že se rozhodl ser Cola spáchat harakiri alias seppuku. Samotná epizoda naprosto fantastická. Daemon sice je vykreslen zle, ale opět je tam nějaká nejednoznačnost. Dále tám mám absolutně bombastickou výpravu, co se týče Driftmarky. Sety, kostýmy, jídlo, svícení je naprostá fantazie. Baví mne, že si někdo myslí, že Alicent je postava bez agendy a souhlasím s lordem Hightowerem v této epizodě stojí pevně i bez krále. Larys se ukazuje jako pěkná krysa a ten jeho Shakespearovský monolog ou jé. Tato epizoda jednoznačně za plných počet i díky Ramin Djawadimu. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytám se stébel a milosrdně uděluji 4 slabé hvězdy. Líbila se mi svatba. Taková ze života. Rhaenyra chytře využívá nejednoho muže a královna je mi čím dál víc nesympatická. Stejně tak i Viserys. Vůbec jsem nepochopila přiznání nadrženého samečka a politovala teplého černouška s bílými vlasy. Pletichaření se trošku rozjelo, ale stále se jedná o velkou slabotu. Syrovost z prvního dílu se kamsi vytratila. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoznávame chromého lorda Larysa, ktorý sa mihol v minulej epizóde. Alicent spoznáva svoju chybu, kráľovi je na lodi nevoľno a Rhaeneyra si určuje hranice budúceho vzťahu. Criston Cole si celý milenecký vzťah príliš idealizoval a psychicky svoju prehru nezvládol. Ak po tomto bude žiť, je veľmi otázne, čo sa stane, možno ho Alicent povolá a vyhlási vojnu. Po stránke intríg uspokojivé, aj keď sa to rozbiehalo pomaly. Po akčnej stránke menej, ale je tu trochu brutality. Po vzťahovej stránke uveriteľné, ale sú to nevyzretí amatéri. Kostýmová a atmosférická stránka vyhrávajú. Jazykové okienko: be taken with somebody/something. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rhaenyra metaforicky buducemu manzelovi: "..and after, each of us dine, as we see fit". :) heh,.mrska. O to viac ma vsak potesila reakcia "rytiera na bielom koni", Criston-a: "so, you want me to be your whore?!" Pecka! Chlap ma svoju hrdost. :) A nakoniec napatie, ktore by sa dalo krajat pri hostine, co sposobila ohrdnuta kamaratka....fuu :) A velavravne pohlady pocas uvodneho tanca jasne naznacili, odkial sa moze vyhrnut buduci "shit-storm". Stryko? Milenec? 1, ci 2hy? Kralovna? Vyborna cast, i ked postradala "tradicnu" akciu. Az teda na tu v zavere. Ponaucenie? Neplet sa do cesty milujucemu Dornanovi. :) Kamera v poslednych piatich sekundach a pribehnuvsi potkan.....dokonale. 90% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama