Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (85)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rhaenyra metaforicky buducemu manzelovi: "..and after, each of us dine, as we see fit". :) heh,.mrska. O to viac ma vsak potesila reakcia "rytiera na bielom koni", Criston-a: "so, you want me to be your whore?!" Pecka! Chlap ma svoju hrdost. :) A nakoniec napatie, ktore by sa dalo krajat pri hostine, co sposobila ohrdnuta kamaratka....fuu :) A velavravne pohlady pocas uvodneho tanca jasne naznacili, odkial sa moze vyhrnut buduci "shit-storm". Stryko? Milenec? 1, ci 2hy? Kralovna? Vyborna cast, i ked postradala "tradicnu" akciu. Az teda na tu v zavere. Ponaucenie? Neplet sa do cesty milujucemu Dornanovi. :) Kamera v poslednych piatich sekundach a pribehnuvsi potkan.....dokonale. 90% ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předsvatební hostina natočená parádně se skvělou dramatickou gradací, ale nevím, tomu seriálu prostě pořád něco chybí a jakoby jim to celé nevěřím (*spoiler alert* vraždící princ v ohromné nevzhledné kápi mi přišel spíše k smíchu, navíc postava jeho velmi sympatické manželky mohla být první zajímavou a silnou ženskou postavou v seriálu... no, moc dlouho chuděra nevydržela :_). První série GoT jsou pořád o třídu až dvě výš. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytám se stébel a milosrdně uděluji 4 slabé hvězdy. Líbila se mi svatba. Taková ze života. Rhaenyra chytře využívá nejednoho muže a královna je mi čím dál víc nesympatická. Stejně tak i Viserys. Vůbec jsem nepochopila přiznání nadrženého samečka a politovala teplého černouška s bílými vlasy. Pletichaření se trošku rozjelo, ale stále se jedná o velkou slabotu. Syrovost z prvního dílu se kamsi vytratila. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Deamon sa so svojou zákonitou manželkou vysporiadava po svojom.  Kráľ dohodol svadbu s Morským hadom a jeho teplým synom. TO extrémne vyhovuje Rhaenyre, ktorá neplánuje naplniť svoje manželské sľuby. Pred svadobná hostina ale všetko skomplikuje. Prevedenie: O dosť lepšie ako predchádzajúca časť. Dosť veľa vecí sa deje a dosť sa tým posúva aj príbeh. Ak sa tliacha tak to má nijaký význam a nejde to iba tak do vetra. Krvavá svadba za mňa, super nápad. 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)
  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)

Reklama

Reklama