Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (97)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? HOP O DESET LET!? To jako není potřeba reagovat na “strkanici na svatbě?” Tohle vyprávění příběhu je opravdu perla… nejen, že se tam polovinu seriálu nic neděje, ale ještě ani není nijak uchopena linka, hlavní postava (nebo postavy) a o co vlastně vůbec v seriálu jde. Tuna nových xichtů. Kdo je kdo je evidentně putna. Hlavně že má kdo s kým krafat o kravinách. Seriál je čistá exhib žumpa co parazituje na úspěchu svého předchůdce. Jediné pozitivum je přeobsazení protivné ropuchy. Retardovanost děje je jinak nebetyčná. Lumena si nadělá 3 pobledlé děti (když má za manžela cappuccino) a nepočítá s tím, že by si někdo všiml? (včetně toho debila co je udělal). Neskutečný. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Argentinská telenovela Rod draka se od děje z minulého dílu "kdo s kým spí a kdo s kým bude spát", posunula k "kdo s kým spal" a následným trablům s tím, kdo je otcem čích dětí. A ženy v obsazení zestárly, ale muži ne, tomu se říká rovnoprávnost. :D Jinak tato jednoduchá vztahovka trpí hned několika neduhy - především nudným a nevýrazným scénářem, nudnými a nevýraznými postavami a nudnými a nevýraznými herci. A také trpí tím, že je v ní málo dějových linek, odehrávajících se v jen pár stále se opakujících prostředích. Potom to celé nepůsobí jako freska ze Západozemí s životem jak šlechty, tak poddaných na rozsáhlém území (jako to bylo ve Hře o trůny), ale pouze jako levná televizní inscenace odtržená od zbytku Sedmi království. Zjednodušeně řečeno je Rod draka jednoduchým příběhem o milostných vztazích pár bělovlasých panáků, kteří chodí mezi dvěma pokoji a jedním nádvořím. Místní pěti hvězdičkáři a čtyř hvězdičkáři nikdy neviděli kvalitní seriál. 1,5*. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roky ubehli a svary medzi kralovnou a princeznou Rhaenyr-ov sa vyostrili skrze ich deti. S prekvapenim, kral este zije, takze zrejme nemal "stone disease". Co sa stalo z kralovny a zatrpknuteho "white-knighta", co chcel spachat seppuku som si teda nepredstavoval. Pripodobnenie krivajuceho "chrobaka" a jeho "bezjazycnych" assassinov fest pripominalo "Littlefingra" z povodneho GoT. Silna bola i scena Deamon-ovej zeny a najvacsieho draka, ktoreho lebku sme tak-isto videli v katakombach GoT. Ingtrigy a vymknutie sa niektorych veci z pod kontroly "at it's best". Pecka, hoci opat takmer bez akcie. 85% A ano, bude nam chybat svojrazna a britka predstavitelka mladuckej bielovlasej princezny, je to jasny zostup. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos. Ďalší skok v čase, ako by sa nič nedialo a vymenení herci, aj keď chválim, že spotená kráľovna vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým ako princezná. Ale predsa len nejaké poučenie tu je: Ak uvidíte nahého chlapca masturbovať v okne, nemajte mu to za zlé. To je len následník trónu u Targaryenovcov. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na změnu hereček si musí člověk chvíli zvyknout, ale nakonec jsem to dokázal vstřebat po jedné epizodě. Sice královně a princezně to malinko ubírá na charismatu a roztomilosti, ale stále se to dá. Chválím nicméně děj, časový skok je opodstatněný a nyní nám seriál nabízí daleko více postav a možná i zajímavější zápletku. Znovu tleskám za výbornou hodinovou epizodu, při které jsme opět během chvilky poznali nové postavy a lehce si k nim vytvořili vztah. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno