Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (95)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvyknout si na nové tváře, nebylo zase tak obtížné. A vlastně celá epizoda, nebyla špatná. Oceňuji opravdu moc zdařilé draky. Asi nejrealističtější, jaké můžete v TV vidět. V jedné z nejsilnější scén uplynulých epizod, si animátoři řekli o nominaci za efekty. Co se týče děje, tak to neškodné intrikánské ňafání nejspíš skončilo. Teď už se přitvrdilo a je to jen dobře. Přesto není důvod k nadšení. Pořád se nedaří spojit do jednoho celku zajímavé události, s hereckou pastvou pro oči a uši. Doufal jsem, že to, co kdysi předváděla třeba Lena Headey, bude stát na Matt Smithovi. Ale postava Daemona, zatím jen neškodně doutná.  Kombinace šokujících zvratů, skvěle napsaných postav a dialogů, byla ingredience, která dávala prvním řadám GoT pořádný říz. V Rodu draka, se tomu tvůrci aspoň trochu přiblížili až teď, v poslední třetině šesté epizody. To je...smutné. Nechci být nevděčný, ale čekám víc. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nechápu, proč zrovna tato epizoda je tak podceňovaná. Larysův závěrečný Shakespearovský dialog se kterým se dá v mnohém souhlasit přestože to je sociopatický přístup, tak sám o sobé je za pět hvězd. Oceňuji nakonec volbu udělat z Velaryonů černochy, protože to dělá z Viseryse a Rhaenyry mnohem větší svině. Jinak obě herečky jsou naprosto fantstické a navázali na předchozí mladší dámy s nadhledem a grácijí. Daemon je dospělejší, usedlejší a vidět ho s kompletně změněným pochodem myšlenek to je něco naprosto fantastického stejně jako interakce s rodinou. Těším se na další epizody. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že zpětně bude přeobsazení několika hlavních rolí (Rhaenyra, Alicent, Laenor, Laena) bráno v kontextu časového skoku mezi pátým a šestým dílem (deset let) smířlivě, ale teď působilo extrémně rušivě, navíc jak Rhaenyra, tak Alicent nepůsobí patřičně starší ve smyslu už ne dívka ale žena a děj nebyl nic moc, což ovšem scénář zdatně sanuje šokujícím závěrem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos. Ďalší skok v čase, ako by sa nič nedialo a vymenení herci, aj keď chválim, že spotená kráľovna vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým ako princezná. Ale predsa len nejaké poučenie tu je: Ak uvidíte nahého chlapca masturbovať v okne, nemajte mu to za zlé. To je len následník trónu u Targaryenovcov. ()

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rod Draka sa mi po zhliadnutí polovice série začína javiť ako temná telenovela, okorenená drakmi. Samozrejme to teraz nemyslím sarkasticky, alebo ako čistú kritiku. Lež ako najsilnejší filmový dojem, ktorý na mňa po šiestich epizódach doľahol. Seriál si drží kvalitný a vysoký vizuálny štandard, nanešťastie pokračuje v podstate od začiatku v pretrvávajúcej vzťahovej dráme. Netvrdím, že Hra o Tróny nemala jalové diely, tu mi už ale citeľne začína chýbať nejaké to dobrodružstvo a akcia bez výtlaku na hádky medzi postavami. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama