Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodiny se sjíždějí na pohřeb, který se koná na Náplavomarce. Viserys vyzývá k ukončení bojů a Alicent se dožaduje spravedlnosti. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (85)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Udialo sa toho vcelku dosť tak poďme po poriadku. Epizóda začína smrťou lady Laenoy. Pohrebná hostina je v dosť pochmúrnom duchu. Jej telo ešte nevychladlo a jej muž Deamon už kláti svoju neter Rhaenyru a jej draka zas uchmatne kráľov syn Eamon, ktorý si to ale odserie lebo mu princovský bastard vyklobne oko. Epizóda sa končí útekom princa Lenora, ktorý finguje svoju smrť a svadbou Reanyry a Deamona. Prevedenie: V   tejto časti sa toho deje tak veľa, že ani nemáte čas sa nudiť. Neskutočne mi nesedí hlavná hrdinka Rheanyra, ktorý po 10 skoku do budúcnosti zostarla tak o 30. Deamon dostáva čo chce a je následníkom trónu. Aj Lenor dostáva čo chce lebo môže ísť trúbiť Panošov za more bez výčitiek. Takže všetci dostali čo chcú, teda až na kráľovnú, ktorá ešte zohrá do konca nemalú úlohu. To cítim. 95% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další rodinná sešlost, která se tentokrát odehrává pro změnu z neveselého důvodu. U tohoto rodu tisíciletí je to ovšem úplně jedno. Z počátku se hodně kecá, buduje se napětí a vše opět naznačuje, že budeme svědky další tragédie. Tentokrát se odehraje menší svár mezi dětmi, který skončí vypíchnutým okem a hlavně posílí nevraživost mezi královnou a princeznou a dá tušit, že jakmile zemře král, který umírá prakticky od prvního dílu, tak se začnou dít věci. Pro odlehčení nechybí ani trocha toho incestu a jeden dlouho očekávaný sňatek. Rozhodně doposud nejlepší epizoda. [88 %] ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je síce pravda, že siedmy diel začal tak, ako skončil ten predchádzajúci a teda pokračovaním vzťahovej drámy. V polovici epizódy sa ale stalo niečo zaujímavé a zrazu, po jednej naoko nevinnej ale dôležitej scéne s drakom, sa vyžarovanie emócií celého osadenstva hercov akoby naštartovalo a ja som dostala zas ten pocit spokojnosti po zhliadnutí dobre odvedenej práce filmárov. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemon jako vždy fantastický. Pohledy postav nemají chybu. Dialogy výborně napsané. Atmosféra by se dala krájet. V posledních dvou dílech jsou scény s draky vynikající. A znamenitá režie Miguela Sapochnika. Rod Draka si u mě tímto dílem upevnil pozici seriálu z kterého nemůžu spustit oči. Zatím je to naprostá paráda. P.S. Aemond bude skvělá postava.... snad. :-) ()

Ajfist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak na Hru o trůny to rozhodně kvalitou nemá. V seriálu se hodně žvaní a děj moc neodsýpá.  Není to taková pecka jako předchozí seriál, je to rozhodně méně propracované. Hra o trůny měla opravdu šťávu, byla tam akce i hromada intrik a konverzace spousta trikových scén a děj měl spád. Rod draka bohužel spoustu z Her o trůny postrádá. Je to spíše seriál pro děti co budou nadšené z draků což je vlastně jediné co vyžadovalo větší digitální triky, jinak je to třeba na nějakou akci dost slabé. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama