Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[85%] Viděno v kině. No sláva, sotva jsem odcházel z kina, v hlavě mi šrotovalo, že musí určitě vzniknout trojka! Doufám, že se tak stane. Jednička byla teda o něco lepší, prostě pecka se zajímavými postavami, prostředí labyrintů plných pastí atd. Tohle bylo prostě takové, klasické pokračování, které mělo ale absolutně stejně dobrou atmosféru a technickou stránku, napětí atd jako v prvním filmu. Co se týče pastí – opět byly skvělé, jen si ale říkal, že byly po logické stránce tak složité, že bych jejich řešení snad nikdy nevyluštil, ale co – to kritizovat nechci. Bylo to napínavé, krásně natočené, k ústřední dvojici herců, kteří hráli v hře v předchozím snímku se chtě nechtě přidal tucet jiných hráčů. Určitě mě zabavili, jen v jedničce byly k těm postavám dodány i jejich příběhy o životě, což zde trochu chybělo. Ale nevadí. Ke konci se tu dočkáme i jednoho návratu z postav. A co se týče nepředvídatelnosti úmrtí hráčů, tak to bylo takové napůl. Něco jsem odhadl, něco zas ne. Úplné finále bylo dobré, jen jsem v tomto díle už očekával nějaké větší odhalení a bližší vysvětlení společnosti, kteří vytváří tyto únikové hry … No, snad se toho dočkáme v potencionálně třetím dílu, který doufám, že sakra vznikne! Soundtrack byl opět dobrý, ale ne tak výrazný, abych poznal, že ho skládal Brian Tyler, ale k filmu pasoval. Pátou hvězdu nedávám, ale to neznamená, že jsem si tento sequel neužil! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Nemám problém jít do toho opět za 4 hvězdy. Ano, je to v podstatě okopčené Saw, ale trochu chytřejší, není to zdaleka tak přestřelené a zbytečně brutální a koneckonců je to i v jistých mezích uvěřitelné v tom smyslu, že pokud by někdo dal skutečně hodně peněz, tak únikové místnosti ve hře by byly reálně zkonstruovatelné. Popkorňák jak se patří. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si zopákl podařenou jedničku, abych se správně naladil na pokračování a abych mohl srovnávat hezky začerstva. No a myslím, že tvůrci laťku záživnosti, nápaditosti a vizuální pohlednosti opět udrželi vysoko. Sice mi občas trochu vadilo to hysterické řvaní a všelijaké pobíhání a blikání, děj byl místy tak rychlý, že působil chaoticky a zápletka je ještě krkolomější než minule, ale přesto mě to hodně bavilo, mám pro podobná fantastická béčka zkrátka slabost. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

A tak král Mínós, pověřil největšího Řeckého stavitele Daidalose, aby postavil labyrint, ze kterého nebude možnost uniknout a v samotném jeho středu, číhal napůl člověk a napůl býk. Zoey a Ben, v předchozím díle, unikli jen z jedné části labyrintu a teď je čeká, další část, asi takhle by se dal tenhle film popsat. Je fajn, že přestože Zoey a Ben fyzicky unikli, tak po psychcické stránce, tam sou stále uvězněný a tvůrci hry jim opět připomenou kam patří. Najednu stranu je fajn, že film má krátkou stopáž, ale na druhou stranu až na Zoey a Bena, ostatní postavy nedostanou skoro žádný prostor a přitom, mi veteráni z jiných her, byl idost sympatický a natodzdíl od předchozího dílu, tak víc spopracují a nejdou proti sobě. A co se týče různých místností a pastí v nich, tak ty první dvě sou takové průměrné, ale třetí a čtvrtá, sou fakt něco, sou docela děsivé a uniknout z nich neni úplná sranda. Ale opět krátká stopáž, takže v žádné místnosti to neni na dlouho a to je fakt škoda. Ale jinak je to jako předchozí film, je to napínavý, má to zajímavý vývoj, takže trojka snad bude příští rok a herci hrají svoje postavy na jedničku, jen by to chtělo jim dát prostor. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Na pár unikovkách už jsem byla...ale žádná z nich nebyla tak vytuněná, jako tahle. Ne že bych si teda stěžovala. Ha. Skvělé nápady. Lasery, kyselina...bavila jsem se snad o chlup více než v prvním díle. Neřeším (ne)logičnost, je jasné že v reálu a pod takovým tlakem by vyřešení těch hádanek nebylo možné + vymýšlení toho všeho, tak jistě. A ještě by každému před vstupem šoupli k podpisu vlastní testament....To vše dávám stranou. Chtěla jsem jen trochu zábavy. Bylo fajn vidět Isabellu Fuhrman i Holland Roden. Na dvojku Zoey & Ben se pěkně kouká, jeden jim prostě musí fandit. A že by třetí pokračování? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Existují dvě různě dlouhé verze filmu (88 a 96 minut). Obě mají naprosto rozdílný začátek a závěr filmu. (SOLOM.)
  • Film se natáčel od 10. listopadu 2019 do 27. ledna 2020 převážně v Kapském Městě v Jižní Africe a v Budapešti v Maďarsku. (Trilobajt)
  • V jedné scéně je vidět, jak blesk uhodí do hodinek, které má Zoey (Taylor Russell) na ruce a poškodí je. V dalších záběrech jsou ale hodinky jasně nepoškozené. (Kudly4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno