Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma bavil viac ako tento druhý. Úlohy sú síce dobre vymyslené, ale tie s prvého filmu mi prišli lepšie. Viac menej je to to isté, čo ponúkol prvý diel a ako celok je to v pohode jednohubka, ktorá vie byť aj zaujímavá a keďže je to také krátke, rýchlo to odsýpa a moc to nenudí. Pre ľudí, ktorý obľubujú žáner horor, či radi podstupujú hry Escape Room, odporúčam. 55% - 2* ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Doufám, že se ve dvojce přitvrdí, jinak to u mě nemá šanci. (19.04.2019). Tak ani ve druhém díle, jsem se nedočkal Gore, ale tak nějak jsem se s tím smířil -> u jedničky zmizel žánr Horor (IMDb) a tohle pokračování, je taky spíše jen Akční/Dobrodružný/Thriller, který si klidně můžete pustit s celou rodinkou. Fajn místnosti, odsejpá to, vyloženě jsem se nenudil, ale za pár týdnu, si už na to nevzpomenu a až vyjde třetí díl, tak už nebudu ani vědět, jak dvojka skončila. (Top scéna - metro) ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dej prvého filmu sa až prekvapivo ''elektrizujúco'' prenesie do tohto sequelu, v ktorom je sympatická hlavná hrdinka odhodlaná nájsť toho, kto jej pomocou únikovej hry zničil život. Dej sa dostane velmi rýchlo do zabehnutých kolají a poteší velmi sympatický casting, ktorý tento raz čelí už trochu horšie vyzerajúcim a hlavne CGI presýteným nástrahám. Sequel si stále drží slušné tempo, záhady okolo Minosu sú podmanivé a aj záver je s prehladom vybudovaný pre ďalšie pokračovanie. Či už sa bude Adam Robitel venovať jemu, alebo inému hororovému projektu, určite si zaslúži pozornosť. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl lépe naladěn než u jedničky, tentokrát jsem o něco spokojenější. Samozřejmě základní motiv zůstává, a tak je film nejen podobný předchozímu, ale i všem těm Kostkám a Saw, s čímž se asi moc dělat nedá. Tentokrát se Zoey snaží najít ty, co za vražednou hrou stojí. A nemusí hledat dlouho, jelikož si ji najdou sami. Také se nakonec vysvětlí, proč tolik hráčů vyhrálo ve svých hrách a setkalo se znovu. Napětí v jednotlivých místnostech nechybí, vše je hnáno až na hranu. Sice jsem tak trochu čekal, že dojde na rozřezání lasery v přímém přenosu či rozleptání kyselinou v detailu, ale nechť. Gore se tedy opět nekoná, tudíž kdo si bez něj neumí film představit, asi by jej měl raději vynechat. Mně to tentokrát nevadilo. Vražedný vagon či tekuté písky pobavily. K trojce je očividně našlápnuto, což bude nejspíš záviset jen na výdělcích. Rychlá oddechovka, kde se místo mluvení hlavně běhá. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Pointa stejná jako v prvním díle, ovšem lehce okoukaná. Tím, že jde o výběr vítězů předchozích her zde chybí určitá nevědomost a naivita postav z prvního dílu, navíc zde není vyloženě nikdo komu by se dalo fandit. To základní však film zvládá opět dobře, místnosti jsou fajn a nápadité, místy za hranou reality ale to by zas nebyla taková zábava že. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)
  • Společnost Minos nese svůj název po krétském králi Minósovi z řeské mytologie. Ten nechal budovatele Daidalose postavit labyrint, do kterého byl zavřen Minotaurus, zrůdný potomek Minósovi manželky Pasifaé a posvátného bílého býka. (NiWi)
  • V jedné scéně je vidět, jak blesk uhodí do hodinek, které má Zoey (Taylor Russell) na ruce a poškodí je. V dalších záběrech jsou ale hodinky jasně nepoškozené. (Kudly4)

Reklama

Reklama