Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] SWEET GIRL, další nový film od netflixu, který zde má jen průměrné hodnocení, mě velmi mile překvapil. Z úvodu to působí jako smutné drama, kdy umírá žena na rakovinu, poté to vypadá na téma pomsty, poté útěk a ve finále pro mě nečekaná, trochu šílená, ale dost zajímavá pointa, která mě vytrhla ze sedačky. Tak bych film mohl shrnout. Od začátku do konce mě to bavilo. Ten konečný zvrat sice nedává ve všem smysl, je to takové přehnané, aby 18cti letá holka tohle vše zvládala, ale natočeno je to ještě v rozumné míře. Akční scény jsou takové na ohledy béčkové produkce standartní, ale neurazí. Jason Momoa mě zde bavil, stejně tak jako jeho filmová dcera. Kdyby závěr nebyl tak rychle ukončen a trochu přehnaný tím, co ta holka dokázala, něco víc by se vylepšilo, tak bych dal plný počet hvězd, ale takto je to i tak zdařilé. Prostě zde nebylo primární nějaký světoborný příběh, stoprocentní logika nebo akce, šlo o to, že to bylo napínavé a poutavé. Víc k tomu není třeba dodávat. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Za mě by to měl být větší fofr, na to, že se chce pomstít. Děj hodně sráží nereálnost scén, kde se jeho asi osmnáctiletá dcera pere s profesionálním zabijákem a v pohodě mu stačí, no je od dětství trénovaná tatínkem...A pak to jede uvidíte sami další bludy. Třeba je super, že metro odjíždí podle toho až se borci poperou a skončí s bitkou. Vypadá to, jako maličkosti, ale ve finále to hodně brzdí celkový dojem. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jestli Netflix pojede stejným krokem, jak doposud, tak ze všech nařachanejch herců Hollywoodu současnosti udělá béčkaře nejtěžšího kalibru. I když možná lepší béčkaře než bečkaře. To by se na Jason Momou pak nekoukalo tak hezky. Přitom je to jedna z deviz filmu. Sweet Girl je ale i tak docela solidní hámotina, největší když se do akce dostane i ta holka. Tři hvězdy jsou hranice a začínám mít pocit, že na Netflixu je podobných akčňáků s blbou akcí čím dál tím víc. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na hlavněrolní účast mého oblíbeného havajského kanibala Momoy, přes několik pěkných soubojových scén i přes překvapivý zvrat v poslední třetině, je tohle "jen" klasické spotřební béčko na tři hvězdy, muselo by mě o dost víc oslovit, abych přihodil. Namísto toho jsem se dočkal nenápaditého, banálního až klišoidního rozuzlení (diktafon) a nepravděpodobného závěru (bezproblémový odlet). A holčinu měli vybrat nějakou výrazně vzrostlejší a hmotnější, takhle byly ty její fighty s udělanejma vazounama tak trochu proti fyzikálním zákonům. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Az na uzasne mile psychologicke rozhovory ultra-silneho nastrocneho 50kg-veho dievcata s FBI "agentkou" tu bolo zhruba dalsich 5 mimoriadne do neba volajucich nelogickych blbosti. Uzavriete si cestu, kde je vsetko nachystane a viete, ze objekt vasho zaujmu pojde prave tade...twist na 3 sekundy prekvapil, aby si nasledne divak uvedomil strojcu vsetkeho videneho a skoro si "crvkol do textilu". To vazne? Tomuto som veril v Hanne alebo vo Wolverinovi :). No a obligatne priznanie do telefonu pod natlakom akoze vyriesi brutalnu korupciu... nuz, to by si mali zahranicni filmari brat priklad z tej prerastenej korupcie u nas, na Slovensku. Kvoli akej-takej zabavnosti pri "vypnuti mozgu" dvojhviezdie, ktore este treba brat ako nadhodnotene. Neodporucam. Snad len pre nastrocnych, ti tam budu mat svoju hrdinku a mocneho tatina. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)
  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)

Reklama

Reklama