Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sweet Girl je zpracován jako poctivé, oldschoolové béčko, pro cílovou diváckou skupinu, která nepotřebuje k filmovému uspokojení žádné inovativní postupy, originalitu za každou cenu, či nemá prostě jen nějaké nesmyslně přehnané nároky, ale chce prostě jen vidět dobře odvedenou práci před i za kamerou a bavit se, o čemž jsem přesvědčen, že se zde v celku i povedlo, nicméně v poslední třetině filmu tu dojde k hodně překvapivému zvratu, což by bylo fajn, kdyby ovšem onen zvrat nebyl totální výblitek, který naprosto znehodnotil kompletně celý film, a prostě fakt jako nechápu, proč se tvůrci k něčemu tak hloupému a naivnímu uchýlili, jelikož veškeré předchozí dění v tu chvíli hodilo do absolutně nevěrohodné triviality, nad kterou se lze jen ušklíbnout. Následné finále pak už jen očekávaně dokulhalo do tuctové pointy, která se už sice zase nesla v onom tradičním neurážejícím duchu, ale ta pachuť, z onoho sračkoidního zvratu, ve mně už zůstala až do závěrečných titulků. Atmosféra jinak nebyla vůbec špatná, a i akce pak bylo dostatek a ani její zpracování nepůsobilo vůbec zle, i když v tomto ohledu je velká škoda, že tvůrci zatraceně víc nepřitvrdili, přeci jen hledět právě v takovémto typu filmu na přístupný rating je nesmysl, ne-li až chyba. Herecky jinak nemám Sweet Girl co vytknout, Mamoa má opět charisma na rozdávání a mladičká Isabela Merced je půvabný talent, který mě moc baví. Takže opakuji, nebýt onoho kopance do koulí, který celý ten film postavil do zcela jiného světla a naprosto ho znehodnotil, šlo by o solidní zábavu, takto ale skutečně odmítám hodnotit jakkoliv lépe. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úvod s umírající matkou a manželkou dokáže v pohodě vyvolat sympatie k ústřední dvojici a jednání farmaceutických firem zdravě naštve. I díky tomu a solidnímu tempu se dají občas přehlédnout scénáristické i režijní krátery. Ale někdy to nejde, protože těch bot je tu fakt strašně moc. S twistem, který přijde v poslední cca třetině, se sice něco málo vyjasní, ale na druhou stranu vzniknou další otázky a navíc když si to pak zpětně člověk přehraje, chtě nechtě občas zakroutí hlavou. Akce, což by měla být největší devíza, celkem ušla, ačkoliv to nebylo nic, z čeho bych si sedl na zadek. Herecky jakž takž, přičemž Momoa hraje přesně to, na co má. Celkově se jedná o relativně zábavné, ale snadno zapomenutelné béčko. 50% ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Bajka o pomstychtivém ploutvonožci, nebo spíš o mořským panicovi, který se chce pomstít fermaceutickým korporátním žralokům, co vysávají z peněženek šupinky, od blbých delfínů na osud mořských životů, když si budou do sebe píchat to žluklé zlo, a aby se v tom jen nenašel háček, a nevylovila je krvežíznivá zubatá, a nebo třeba takový P. Šermen. Těm mafiánským piraňím, jako je Andrej Ploutviš, a Roman Langusta, je se potřeba dost dobře pomstít, a to o holou ploutev. Oproti Hledáním Nema, těžký hovno. Rutinný pásový zKurvisácký produkt na zakázku blbým kapříkům a úhořům, a hlásit jim slanou vodu z mrtvého moře, a žrádlu pro akvarájní Dorotky. Momoa, ať si je takovým přerostlým svalnatcem z Havajské plantáže, jak chce. Sympatii má, asi stejně jako Skála. Uvidíme, jestli se z Aquamena za pár let stane Poseidon, Bohem a Vládcem moře, nebo spíš podmořským dnem dabovaní animovaného korýše v nějaký ultra korektní Diznyovce, kde bude Ariel snědá, a toho raka radši taky natřou nejlépe načerno. Isabelka, jako vždy na levelu znásilnění, a anální felaci. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] SWEET GIRL, další nový film od netflixu, který zde má jen průměrné hodnocení, mě velmi mile překvapil. Z úvodu to působí jako smutné drama, kdy umírá žena na rakovinu, poté to vypadá na téma pomsty, poté útěk a ve finále pro mě nečekaná, trochu šílená, ale dost zajímavá pointa, která mě vytrhla ze sedačky. Tak bych film mohl shrnout. Od začátku do konce mě to bavilo. Ten konečný zvrat sice nedává ve všem smysl, je to takové přehnané, aby 18cti letá holka tohle vše zvládala, ale natočeno je to ještě v rozumné míře. Akční scény jsou takové na ohledy béčkové produkce standartní, ale neurazí. Jason Momoa mě zde bavil, stejně tak jako jeho filmová dcera. Kdyby závěr nebyl tak rychle ukončen a trochu přehnaný tím, co ta holka dokázala, něco víc by se vylepšilo, tak bych dal plný počet hvězd, ale takto je to i tak zdařilé. Prostě zde nebylo primární nějaký světoborný příběh, stoprocentní logika nebo akce, šlo o to, že to bylo napínavé a poutavé. Víc k tomu není třeba dodávat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bohužel další veskrze průměrná netflixovina, sice s dvěma celkem zajímavými zvraty, ale jinak je vidět, jak je námět postaven přesně tak, aby varioval všemožné thrillery z devadesátek a ničím extra nevyčníval. Snad jen hlavní dvojkou, která je fajn a vlastně jsem si kvůli nim film pouštěl. Komu vadí Jason Momoa, ruce pryč. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Pittsburghu v Pensylvánii (USA) od listopadu 2019 do února 2020 (SONY_)
  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno