Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Az na uzasne mile psychologicke rozhovory ultra-silneho nastrocneho 50kg-veho dievcata s FBI "agentkou" tu bolo zhruba dalsich 5 mimoriadne do neba volajucich nelogickych blbosti. Uzavriete si cestu, kde je vsetko nachystane a viete, ze objekt vasho zaujmu pojde prave tade...twist na 3 sekundy prekvapil, aby si nasledne divak uvedomil strojcu vsetkeho videneho a skoro si "crvkol do textilu". To vazne? Tomuto som veril v Hanne alebo vo Wolverinovi :). No a obligatne priznanie do telefonu pod natlakom akoze vyriesi brutalnu korupciu... nuz, to by si mali zahranicni filmari brat priklad z tej prerastenej korupcie u nas, na Slovensku. Kvoli akej-takej zabavnosti pri "vypnuti mozgu" dvojhviezdie, ktore este treba brat ako nadhodnotene. Neodporucam. Snad len pre nastrocnych, ti tam budu mat svoju hrdinku a mocneho tatina. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, že devadesát procent vlastní produkce Netflusu tvoří místo oduševnělých chytrých filmů slaboduché přitroublé pičoviny, jsem si sice už jakž takž zvykl, nicméně i tak mě ty pícniny pro hovada pokaždé urazí a přinutí mě hloubat, je-li ta parodie na scénáristu blízkým příbuzným některého z vrcholových nenažerů, nebo jen solidně kouří čuráky. Povedlo se to i tomuto sqostu, filmově teoretickou vědou jednoznačně odborně definovaném jako „bezradná patetická plagiátorská lobotomie“, jehož ten tolik nečekaný, vymakaný a fickaný zvrat pro milovníky okusování nehtů u strhujících filmů se nakonec ukázal jako od cca třicáté minuty očekávaný, zcela idiotský a inteligenci urážející zvratek pro milovníky okusování pryžových hadic u seriálů Prímy Hnooj. Momouš sice není žádný adept na Hamleta, ovšem poměrně charizmatický sympaťák, tudíž se dost divím, do jaké hnědé díry směřuje po Onanovi, Drogovém khalu a Aquagejovi svou kariéru. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Stylem se film Sweet Girl vrací do 90. let, tedy do zlaté éry akčního žánru. Příběh je tedy lehce tuctový, jedná se o klasickou honbu za pomstou hozenou do dnešní doby, nedočkáme se žádných pořádných soubojů či přestřelek, brutalita téměř žádná, stejně tak je to i s humorem. Největším kladem je jednoznačně ústřední dvojice otec-dcera, tedy Jason Momoa a Isabela Merced. Chemie mezi nimi funguje perfektně, jejich vztah působí věrohodně, což se v tomto žánru moc často nestává. Celkově by film mohl mít klidně trochu kratší stopáž, chyběl mi nějaký ten zvrat, dobré souboje prakticky nejsou, čekal jsem alespoň pořádný závěr, ale i tady mě čekalo jen velké zklamání. Laciné béčko televizního střihu, které sice neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. 4/10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Já bejt Isabelou, jsem fakt pořádně nasranej, že hraju hlavní roli a nejsem nikomu vlastně v podstatě celej film pořádně na očích... Naopak Momoa si asi může pískat, když za to sežral solidní honorář, slávu a byl i vidět, přesto, že tam vlastně vůbec celou dobu nebyl... Hm, to je zapeklitej případ, nicméně na béčkovej počin, to nebyl vůbec špatnej tah! 65% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tak jako ten twist jsem fakt nečekal, za což má film asi plus, ale udělal z totální bejkárny totální blbost. Celej poslední akt je tak totálně blbej a ještě k tomu přestřelenej. Akce to nezachrání, zaprvý jí v celým filmu moc není, a zadruhý je zmatečná, blbě natočená a na dnešní standard dost zaostalá. Ale Momoa, byť teda má v zásadě jen jednu hereckou polohu, je super a s Isabelou má supr chemii a Isabela už není dítě a celkem jí to sekne. Takže kolem a kolem, průměrnej film, obehraný téma, ale za twist a oba hlavní představitele za tři. Jo a soundtrack má jednu dobrou pecku. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)

Reklama

Reklama